...

Nina Butera met nieuwe single ‘Draai de liefde terug’

Nina Butera met nieuwe single ‘Draai de liefde terug’ - Logo Buzzard 2

Nina Butera levert met nieuwe single ‘Draai de liefde terug’ opnieuw een pareltje af!

Na haar definitieve doorbraak met het mooie ‘Terug bij mij’ is Nina Butera geen onbekende meer in het Vlaamse muzieklandschap. Voor haar inmiddels vijfde Nederlandstalige song blijft ze het popgenre trouw.

Christophe Severs, haar producer, schreef het energieke ‘Draai de liefde terug’ samen met drie heel getalenteerde vakmensen: als eerste Udo (schreef reeds voor Niels Destadsbader, Bart Kaëll, Eva De Roovere), ten tweede Yannic Fonderie (Clouseau, Natalia, Dana Winner) en als last but not least Loren Nine Geerts (Isabelle A).

Christophe en Yannic zorgden voor de productie en het arrangement, en leveren een song met een dansbare beat, maar toch met de nodige mystiek en diepgang. “Ik wil steeds dingen producen die net iets anders zijn dan de mainstream Vlaamse songs”, zegt Christophe. “Wij proberen, door vernieuwend en uniek te zijn, onze stempel te drukken”, voegt Nina eraan toe.

Nina Butera met nieuwe single ‘Draai de liefde terug’ - Hoes Nina Butera Draai de liefde terug

Als je het ons vraagt, heeft ze alvast gelijk! Een eigen stemgeluid en een dijk van een song. Ook voor de clip hebben ze gezorgd voor een verhaal met diepgang. Je zou bijna vergeten dat Nina nog school loopt, zo volwassen klinken haar songs… Luister en oordeel vooral zelf!

Facebook: NinaButera.official/
Instagram: nina.butera/
Boekingenboeking@globe-entertainment.be

‘Draai de liefde terug’, de nieuwe single van Nina Butera, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.