...

Glennis Grace brengt Whitney-tribute

Glennis Grace brengt Whitney-tribute
in uitverkochte Lotto Arena

Glennis Grace brengt Whitney-tribute - Glennis Grace 1
(Foto: House Of Entertainment)

“Wauw, dit had ik echt niet verwacht!”

Afgelopen zondag opende de Nederlandse superster Glennis Grace op fenomenale wijze ‘Dancing with the Stars’ (VIER) en bracht live, ondersteund door de professionele dansers, ‘Higher Love’, de single van Whitney Houston die in de Kygo-remix momenteel wereldwijd hoge toppen scheert in de hitlijsten. Glennis etaleerde nog maar eens haar onwaarschijnlijke vocale capaciteiten en leverde meteen het perfecte visitekaartje af voor haar concert ‘WHITNEY – a tribute by Glennis Grace’ van komende zaterdag (26 oktober) in de Antwerpse Lotto Arena. Glennis brengt dit indrukwekkende eerbetoon aan haar muzikale voorbeeld Whitney Houston trouwens in een uitverkochte Lotto Arena en dat had de ‘America’s Got Talent’-finaliste echt niet verwacht:

“Ik ben zo blij en trots dat we zaterdag in een uitverkochte Lotto Arena Whitney Houston gaan eren. Ik wist wel dat de muziek van Whitney voor heel veel mensen een belangrijk deel van hun leven uitmaakt, maar ik vond het spannend of mensen een kaartje voor mijn concert zouden kopen, omdat ik al enkele jaren niet echt aanwezig ben geweest in België. In Nederland hebben we dit eerbetoon in uitverkochte zalen gebracht en het was mijn droom om dit ook in Antwerpen te doen.

Gelukkig zijn mijn Nederlandse team en de Belgische organisator House of Entertainment hier samen met mij voor gegaan en komt die droom nu uit. Ik voel me ook vereerd dat de Belgische fans blijkbaar niet alleen Whitney Houston, maar ook mij nog niet vergeten zijn. Volgend jaar kom ik dan ook zeker terug naar België met mijn eigen muziek”, besluit een glunderende Glennis.

Bekijk HIER beelden van ‘WHITNEY – a tribute by Glennis Grace’
(Glennis Grace – ‘One Moment in Time’)

Gastartiesten in Lotto Arena:
Edsilia Rombley
Berget Lewis
Ivann
Sezina Kelsey

HIER meer info over Glennis Grace

Glennis Grace brengt Whitney-tribute - Affiche Glennis Grace

Dit concert is een organisatie van DEMP Entertainment, G Note en House Of Entertainment

Glennis Grace brengt Whitney-tribute - Logo House Of Entertainment