...

Turnhout verkocht al 1000 tickets voor ‘ De Nacht’ van André Hazes!

Turnhout verkocht al 1000 tickets voor ‘ De Nacht’ van André Hazes! - Logo House Of Entertainment

Turnhout verkocht al 1000 tickets voor ‘ De Nacht’ van André Hazes!

Onder massale mediabelangstelling stelden organisatoren VZW De Nacht en Willy Van Geirt 3 week geleden ‘De Nacht’ voor. Een nieuw, budgetvriendelijk festival dat op vrijdag 26 juni 2020 voor de eerste keer zal plaatsvinden op het Turnhoutse Warandeplein. “André Hazes, met liveband, is volgend jaar onze blikvanger. Hij speelt dan maar een beperkt aantal concerten. Het exclusieve regiokarakter én de groene omgeving van het Warandeplein spreekt de mensen aan. Op dit moment hebben we al meer dan 1000 tickets verkocht. De mensen komen straks niet alleen uit Turnhout en de regio, maar uit alle hoeken van het land én Nederland. André Hazes is bijzonder populair, dankzij ‘Leef’, zijn albums én het repertoire van zijn vader dat hij ook bij ons gaat brengen”, zegt Willy Van Geirt enthousiast.

Nieuwe website

Ondertussen draait de promo- en marketingmachine van ‘De Nacht’ al op volle toeren. Willy Van Geirt: “De komende dagen rollen we een sterke sociale media campagne uit en onze website is ondertussen ook al vernieuwd. Deze kreeg een verkorte url: www.denacht.be , waar bezoekers info vinden, tickets kunnen bestellen en bedrijven zich kunnen aanmelden voor sponsoring of de aankoop van vip-tickets. Dat laatste doen ze trouwens massaal. De eerste lading vip-kaarten zijn al de deur uit. De formule is aangepast, waardoor we de capaciteit kunnen optrekken met 500 stuks. Maar door de grote vraag kunnen mensen toch maar best snel reageren.”

Turnhout verkocht al 1000 tickets voor ‘ De Nacht’ van André Hazes! - André Hazes Turnhout
(Foto: House Of Entertainment)

Geschenkbonnen

Met Sinterklaas en de feestdagen in het vooruitzicht, onderzoeken de organisatoren hoe ze op een creatieve, originele manier tickets in een feestelijke verpakking kunnen aanbieden. “Mensen zoeken elk jaar naar toffe cadeautjes en met ‘De Nacht van André Hazes’-geschenkbox spelen we daar handig op in. We bekijken wat we naast reguliere tickets als extra kunnen toevoegen. Hou onze website en sociale media in de gaten, want eind van de maand communiceren we hierover verder”, zegt Willy Van Geirt.

Tickets voor ‘De Nacht’ met Andé Hazes en zijn liveband, Party Criminals en DJ Kurt Frederickx, op vrijdag 26 juni 2020 op het Turnhoutse Warandeplein, bestel je op www.denacht.be . Tickets kosten 29, 35 en 39 euro, exclusief reservatiekosten. Op de website vind je ook de aangepaste vip-formule. 

‘De Nacht’ is een organisatie van VZW De Nacht en Willy Van Geirt.

Turnhout verkocht al 1000 tickets voor ‘ De Nacht’ van André Hazes! - Affiche André Hazes Turnhout