...

Prinsen-verbroedering én eigen radiozender voor Wieze Oktoberfeesten

Unieke Prinsen-verbroedering én eigen radiozender
voor Wieze Oktoberfeesten

Prinsen-verbroedering én eigen radiozender voor Wieze Oktoberfeesten - Affiche oktoberfeesten 2019

De Wieze Oktoberfeesten 2019 staan voor de deur en ze maken hun leuze ‘Het feest van de vriendschap’ helemaal waar met een unieke verbroedering. De organisatie nodigde alle huidige Prinsen Carnaval van Vlaanderen uit op de openingsavond op vrijdag 18 oktober, om samen te komen feesten met o.a. Sam Gooris, Yves Segers, Die Verdammte Spielerei, de Aalsterse Gilles en Jean-Marie Pfaff, die diezelfde avond samen met Johan Veugelers  voor het eerst live hun duetsingle ‘Rucki Zucki’ zal brengen.

In aanloop naar deze unieke Prinsen-verbroedering, kwamen de Prinsen Carnaval van Wieze (Aaron Van Hove), Opstal (Didier De Viette), Ninove (Dario Pieters) en Zottegem (Christian D’haese) afgelopen woensdagavond (2 oktober) al een eerste keer samen in de Oktoberhallen om kennis te maken met elkaar én samen een eerste glas/bierpot te heffen. Wiezekind 2019 Lien van den Steen en mama Marina Wauters (Wiezekind 1981) waren de perfecte gastvrouwen in de Oktoberhallen en lieten de Prinsen, tot die hun groot plezier, al eens proeven van het Wieze Festbier, dat Brouwerij De Brabandere exclusief brouwt voor en serveert op de Wieze Oktoberfeesten.

Prinsen-verbroedering én eigen radiozender voor Wieze Oktoberfeesten - Oktoberfeesten Wieze prinsen
v.l.n.r: Marina Wauters – Prins Dario – Lien van den Steen – Prins Aaron – Prins Didier – Prins Christian (Foto: House Of Entertainment)

Eigen radiozender voor Wieze Oktoberfeesten

Dat ze in Wieze niet om een stunt verlegen zitten om hun Oktoberfeesten in de kijker te zetten, dat wisten we al, maar nu pakken ze uit met wel erg opmerkelijk nieuws. De Wieze Oktoberfeesten krijgen van 7 tot en met 20 oktober 2019 een tijdelijke, eigen radiozender: ‘Oktoberfestradio’! Deze gloednieuwe zender zal te beluisteren zijn in Wieze en zeer nabije omgeving op FM-frequentie 88,1 MHz en, wereldwijd, online via www.oktoberfestradio.be

Initiatiefnemer achter ‘Oktoberfestradio’ is ervaren radiomaker Tom Callebaut uit Meldert (deelgemeente Aalst). Naast een jarenlange ervaring bij zenders als Q-music, Joe, Nostalgie en tal van regionale stations, is Tom ook de oprichter van en drijvende kracht achter radiostudio.be, een platform dat alle diensten levert die ook maar iets te maken hebben met radio maken, van A tot Z. Tom is niet enkel gepassioneerd door radio, hij is ook een ware Oktoberfeester. Hij ging ondertussen al 13 keer naar de Oktoberfeesten in München, soms 2x per jaar, en is maar wat blij dat hij beide passies nu kan en mag verenigen gedurende 2 weken bij Oktoberfestradio. De zendmast werd intussen geplaatst op het dak van de Oktoberhallen, dus nu is het enkel nog aftellen tot 7 oktober en dan is de wereld een (tijdelijke) radiozender rijker!

Prinsen-verbroedering én eigen radiozender voor Wieze Oktoberfeesten - Oktoberfeesten Wieze Tom Callebaut
Tom Callebaut (Foto: House Of Entertainment)

De Wieze Oktoberfeesten 2019 vinden plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019 in de Oktoberhallen te Wieze, met o.a. Sam GoorisDennie Christian, Yves Segers, Danny Fabry, Die Verdammte Spielerei, AlpenFever, Aalsterse Gilles, Johan Veugelers en Jean-Marie Pfaff, Eveline Cannoot en Die DJ’s Aus den Bergen. Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.be
Line-ups (in willekeurige volgorde):

18 oktober 
Sam Gooris
Yves Segers
Jean-Marie Pfaff
Johan Veugelers
Die Verdammte Spielerei
Aalsterse Gilles
AlpenFever
Eveline Cannoot
Oberbayernorkest Van Larum
Katrien Gallez
Die DJ’s aus den Bergen
Mayke Vanes

19 oktober
Danny Fabry
Dennie Christian
Johan Veugelers
Die Verdammte Spielerei
Aalsterse Gilles
Eveline Cannoot
Oberbayernorkest Van Larum
Andrea Schön & Mike Grondy
Die DJ’s aus den Bergen

Prinsen-verbroedering én eigen radiozender voor Wieze Oktoberfeesten - Wieze oktoberfeesten 4

Prinsen-verbroedering én eigen radiozender voor Wieze Oktoberfeesten - Logo House Of Entertainment