...

André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans Daisy Thys, Nordin De Moor en Goele De Raedt schitteren in ‘The Christmas Show’.

André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans Daisy Thys, Nordin De Moor en Goele De Raedt schitteren in ‘The Christmas Show’. - Logo deep bridge 1

André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans en musicalartiesten Daisy Thys, Nordin De Moor en Goele De Raedt schitteren in ‘The Christmas Show’.

André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans Daisy Thys, Nordin De Moor en Goele De Raedt schitteren in ‘The Christmas Show’. - Andere Hazes 1
(Foto: House Of Entertainment)

Zondag 22 december kan je in de Antwerpse Lotto Arena terecht voor de 2de editie van ‘The Christmas Show’. Na de aankondigingen van Christoff, Wannes Lacroix (‘The Voice’) én musicallegende Hans Peter Janssens, worden André Hazes (‘Leef’), Belle Perez, Tinne Oltmans én musicalsterren Nordin De Moor en Goele De Raedt toegevoegd aan de line-up van dé ultieme kerstbeleving voor het ganse gezin.

“André Hazes keert terug naar de Lotto Arena en het wordt de eerste en enige keer dat je hem in Vlaanderen kan bewonderen in een indrukwekkende kerstshow. Datzelfde geldt voor Belle Perez die met een aangepast kerstrepertoire bij ons te gast is. Voor Tinne Oltmans is het de tweede keer. Tel daar de musicalervaring bij van Nordin De Moor (‘Chaplin’, ‘Spamalot’) en Goele De Raedt (‘Team U.P.’, ‘Beauty and the Beast’), en dan wordt het familiale gezinskarakter van ‘The Christmas Show’ meteen duidelijk. Mensen die het willen meemaken, moeten snel zijn en tijdig reserveren via www.deepbridge.be”, klinkt het bij de theaterproducent.

Met uitverkochte concerten in Vlaanderen en Nederland, gouden en platina albums én de monsterhit ‘Leef’, is André Hazes op korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste artiesten van de Lage Landen. De twintiger is razend populair bij de jeugd, maar wordt ook door de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s op handen gedragen omwille van zijn hartverwarmende persoonlijkheid, zijn prachtige stem en zijn warme, sympathieke uitstraling. Net als bij zijn vader, worden de liedjes van André luidkeels meegezongen en heeft de Amsterdammer een sterke band met Kerstmis. “Vorig jaar heb ik mijn fans getrakteerd op ‘Kerst met André Hazes’, een album dat bestond uit 10 liedjes, waaronder 9 originele kerstnummers én ‘Met Kerst ben ik alleen’, een liedje dat mijn vader in 1982 uitbracht als single en dat een Nederlandstalige bewerking is van de ABBA-klassieker ‘The Day Before You Came’. Voor Vlaanderen wordt ‘The Christmas Show’ het enige kerstconcert waar ik aan meewerk. Ik kijk er ontzettend naar uit, want kerstliedjes vind ik bijzonder. Ik hou van de sfeer en gezelligheid die rond Kerst hangt”, zegt André enthousiast.

We zijn ontzettend blij dat we André konden strikken voor ‘The Christmas Show’. Hazes zingt kerstliedjes, maar ‘Leef’ en nog enkele van zijn hits staan ook op de setlist. Dit jaar brengt hij ook nog een nieuw album uit”, zo zeggen ze bij Deep Bridge.

André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans Daisy Thys, Nordin De Moor en Goele De Raedt schitteren in ‘The Christmas Show’. - Image00072

Belle Perez
Samen met André Hazes wordt ook de populaire Belle Perez toegevoegd aan de line-up van ‘The Christmas Show’. De Limburgse die momenteel toert met ‘Fiesta Perez’, de theatershow waarmee ze haar 20-jarige carrière viert, kijkt er alvast naar uit: “Ons zoontje Ellia Wouter was drie jaar geleden uitgerekend voor kerstavond, maar hij kwam een weekje vroeger. De kans is groot dat hij straks meekomt met papa, want het gebeurt niet vaak dat mama, naast de hits, ook kerstliedjes zingt. Ik vind het nu al geweldig dat ik dadelijk mag meewerken aan deze prachtige productie en samen met het publiek mee ga genieten van deze ultieme kerstbeleving. Ik kijk er enorm naar uit om met Christoff, André Hazes, Wannes Lacroix en alle andere collega-artiesten, liedjes en muzikale kerstsurprises te brengen.

André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans Daisy Thys, Nordin De Moor en Goele De Raedt schitteren in ‘The Christmas Show’. - Tinne Oltmans 1
(Foto: Deep Bridge)

Tinne Oltmans
Nog een fijne naam die meespeelt in ‘The Christmas Show’ is voormalig Ghost Rocker Tinne Oltmans. De finaliste van ‘Steracteur Sterartiest’ tekende zopas een platencontract bij Universal Music, maar musicals blijven een grote liefde. Na ‘Zoo of Life’ en ‘Doornroosje’, en voor ze volgend jaar schittert in ‘MAMMA MIA!’, dompelt Tinne zich helemaal onder in de kerstsfeer en trakteert het publiek straks op heerlijk meezingbare kersthits.

André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans Daisy Thys, Nordin De Moor en Goele De Raedt schitteren in ‘The Christmas Show’. - Nordin De Moor 1
(Foto: Deep Bridge)

Musicalsterren 
Het unieke aan ‘The Christmas Show’ is de versmelting van de populaire artiesten met sterren uit de musicalwereld. Na de aankondiging van Hans Peter Janssens, worden ook Nordin De Moor en Goele De Raedt  toegevoegd aan de affiche. De Moor studeerde aan het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, waar hij in 2004 afstudeerde. Ondertussen speelde hij mee in verschillende Vlaamse en Nederlandse musicals, waaronder ‘Shrek’, ’40-‘45’ en ‘Spamalot’. Voor zijn rol als Patsy in ‘Spamalot’ won hij de Vlaamse Musicalprijs voor ‘Beste Mannelijke Bijrol’. In ‘Chaplin’ zette hij enkele jaren geleden een indrukwekkende hoofdrol neer.

André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans Daisy Thys, Nordin De Moor en Goele De Raedt schitteren in ‘The Christmas Show’. - Goele De Raedt 1
(Foto: Deep Bridge)

Met Goele De Raedt krijgt de kerstshow er straks nog een topsoliste bij. Ze behaalde diploma’s aan de conservatoria van Brussel en Gent, en was te zien in de populaire tv-series ‘Thuis’, ‘Wittekerke’ en ‘Spoed’. Goele schitterde in de musicals ‘Daens’, ‘MAMMA MIA!’, ‘Beauty and the Beast’ en de Ketnet-musical ‘Team U.P.’ Goele onfermt zich in The Christmas Show ook over het kinderkoor, dat zal worden samengesteld uit de leerlingen van The Musical Academy.

Met het toevoegen van André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans, Nordin De Moor en Goele De Raedt, en de aankondigingen van Christoff, Wannes Lacroix en Hans Peter Janssens, krijgt de affiche van ‘The Christmas Show’, die plaatsvindt op zondag 22 december om 18.00 uur in de Antwerpse Lotto Arena, vaste vorm.

Wil je dé grootste indoor kerstbeleving van Vlaanderen niet missen, dan bestel je best tijdig jouw tickets op www.deepbridge.be. Tickets kosten tussen 39,00 euro en 59,00 euro. Voor kinderen onder 14 jaar lanceert Deep Bridge binnenkort een bijzonder voordelig tarief.

André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans Daisy Thys, Nordin De Moor en Goele De Raedt schitteren in ‘The Christmas Show’. - Logo deep bridge 1