...

Sam Gooris op Wieze Oktoberfeesten

Sam Gooris trekt basketbottinekes aan
voor optreden op Wieze Oktoberfeesten

Jean-Marie Pfaff verwelkomt schoonzoon Sam Gooris
op vrijdag 18 oktober in Heimat Wieze

Sam Gooris op Wieze Oktoberfeesten - Sam Gooris Wieze

“Als ik mijn schoonvader mag geloven,
kunnen ze in Wieze een stevig feestje bouwen!”

Het belooft op 18 oktober een wel zéér bijzondere openingsavond van de Wieze Oktoberfeesten 2019 te worden. Naast o.a. Yves Segers, Die Verdammte Spielerei, de Aalsterse Gilles, Eveline Cannoot, AlpenFever en het gloednieuwe ambianceduo Johan Veugelers en Jean-Marie Pfaff dat voor het eerst live hun ‘Rucki Zucki’ op het publiek zal loslaten, brengt ambassadeur Jean-Marie ook zijn schoonzoon en  gerenommeerd feestbeest Sam Gooris mee om de Oktoberhallen in vuur en vlam te zetten. Een duet tussen schoonvader en schoonzoon staat niet op het programma, maar het is wel de eerste keer dat Sam en Jean-Marie op hetzelfde event op het podium zullen staan. Op 18 oktober mogen ze in en rond Wieze dus gerust het gras laten groeien, hun basketsloefkes of beter bergbottinekes aantrekken en alle Marijkes meenemen naar de Oktoberhallen!

Sam kijkt er alvast enorm naar uit om op te treden in de Heimat van zijn schoonvader en aan den lijve de unieke sfeer van de Wieze Oktoberfeesten te ontdekken, en kondigt zijn komst zelf aan in bijgaand filmpje:

De Wieze Oktoberfeesten 2019 vinden plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019 in de Oktoberhallen te Wieze, met o.a. Sam GoorisDennie Christian, Yves Segers, Danny Fabry, Die Verdammte Spielerei, AlpenFever, Aalsterse Gilles, Johan Veugelers en Jean-Marie Pfaff, Eveline Cannoot en Die DJ’s Aus den Bergen. Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.be Sam Gooris op Wieze Oktoberfeesten - Wieze oktoberfeesten 4