...

Lindsay: “Iedereen is vandaag welkom op de presentatie van mijn nieuwe cd.

Lindsay: “Iedereen is vandaag welkom op de presentatie van mijn nieuwe cd. - Logo House Of Entertainment

Lindsay: “Iedereen is vandaag welkom op de presentatie van mijn nieuwe cd. Ook De Romeo’s, Christoff, Ianthe Tavernier, Herbert, Bart Herman, Lissa Lewis én Sasha zijn van de partij!

De gratis kusthappening ‘Feest op de Dijk’ van House Of Entertainment strijkt vanavond neer op de zeedijk van Westende, waar je vanaf 19.00 uur kan genieten van de optredens van Filip D’Haeze, Jérémie Vrielynck, De Romeo’s en Lindsay. Deze laatste maakt van de gelegenheid gebruik om vanavond, in absolute primeur, haar nieuwe album ‘Samen’ voor te stellen. Vanaf vrijdag is het 9De album van Lindsay, tevens haar eerste met duetten, fysiek en digitaal beschikbaar. Wie niet kan wachten, kan vanavond al het nieuwe Lindsay-album ‘Samen’ aanschaffen na afloop van haar optreden. “Het wordt bijzonder, want ik krijg op het podium het gezelschap van mijn collega-duetpartners Ianthe Tavernier (‘Niets houdt ons nog tegen’), Lissa Lewis (‘Pak maar m’n hand’), Bart Herman (‘De klok tikt door’), Herbert (‘Voor jou’), De Romeo’s (‘Laat ons feesten’) en Christoff (‘Mag ik dan bij jou’). Sasha Rosen komt ook langs. Met haar en Lisa del Bo heb ik ‘Jolene’ opgenomen. Verder staan er op ‘Samen’ nog duetten met Luc Steeno (‘Je verovert mijn hart’), Jan Smit (‘Duizend en één nacht’), Laura Lynn (‘Onder het maanlicht) én René Froger (‘Liefde voor altijd’). De bonus-track is een solo, ‘Het is nu te laat’.”

‘Feest op de Dijk’ staat vanavond op de zeedijk in Westende ter hoogte van de Zwaluwen- en Ooievaarslaan. De optredens van de artiesten zijn gratis. Om 21.00 uur stelt Lindsay haar nieuwe cd voor in aanwezigheid van haar collega-duetpartners. Lidsay