...

‘Sterk genoeg’ van Natasja Poels is een feestnummer

‘Sterk genoeg’ van Natasja Poels is een feestnummer
met een sterke, inhoudelijke tekst

DEURNE (NL) – Natasja Poels vindt het heerlijk om mensen te vermaken, maar wil ook mensen met de tekst en haar stem raken. Daarom heeft ze voor ‘Sterk genoeg’ gekozen. Een gezellig feestnummer: “Maar wel een feestnummer met inhoudelijke, rakende tekst”, aldus de Brabantse zangeres.

De tekst van haar nieuwe single ‘Sterk genoeg’ heeft Natasja Poels zelf geschreven. Dat er een feestnummer moest komen, was duidelijk, maar de tekst moest inhoud hebben. Producer Edwin van Hoevelaak gaf haar de vrije hand en vertrouwde haar dit toe. “Op enkele stukjes na, als ik er even niet uitkwam, schoot Edwin me te hulp”, onthult Natasja.

De tekst gaat over hoe ze zelf in het leven staat. Proberen de angsten zoveel mogelijk aan de kant te gooien, maar ook met veel liefde. Natasja: “Vol uit liefde te leven, een zin uit het refrein, vind ik heel belangrijk want als je uit liefde leeft en denkt, ken je geen haat en jaloezie, en dat maakt je vrij en het leven zoveel mooier. Deze boodschap wil ik graag overbrengen.”

'Sterk genoeg' van Natasja Poels is een feestnummer - Natasja sterk Genoeg

Met rake teksten en het overbrengen van emotie, heeft de zangeres al veel ervaring. Ze zingt vaak liedjes van Helene Fischer, maar begin dit jaar scoorde ze ook met haar versie van ‘Trots op jou’. Deze single zong ze voor het eerst tijdens de opening van het vernieuwende Bruidshuis van haar zus; Koonings the Weddingpalace (bekend van ‘Say Yes to the Dress’). Na de vele reacties werd ‘Trots op jou’ ook officieel uitgebracht, met de steun van Wesly Bronkhorst. De opvolger hiervan is nu uit: ‘Sterk genoeg’.

Sterk genoeg, de nieuwe single van Natasja, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

'Sterk genoeg' van Natasja Poels is een feestnummer - Logo Buzzard