...

Sammy Moore is stapelgek op Victoria

Sammy Moore is stapelgek op Victoria - Logo Buzzard 2

Sammy Moore, de populaire zanger uit het Vlaamse Rotselaar, viert deze zomer zijn vijftigste verjaardag met een hele bijzondere single: ‘Stapelgek op Victoria’. Een feel good popsong met stevige gitaren. Het nummer is andermaal van het vaste producersteam van Sammy met name Jim Nijs en Patrick Renier.

Sammy Moore is stapelgek op Victoria - Hoes Sammy Moore
Met deze nieuwe single, de opvolger voor de Vlaamse Ultratop hits ‘Juf Sarah’ en ‘Ga je mee’, zet Sammy alweer een nieuwe stap in zijn nog relatief prille carrière. Sammy begon pas op z’n 45ste een semiprofessionele carrière in de muziek uit te bouwen. Vanaf zijn debuutsingle kreeg Sammy steun van Radio 2 en algauw had hij een goedgevulde optreden-agenda. Nu heeft Sammy zo’n 100 optredens, leverde met ‘Mijn eigen weg’ zijn tweede album af en toert deze zomer met zijn eigen live band door Vlaanderen.

Op zaterdag 13/07 viert Sammy Moore zijn vijftigste verjaardag met een uniek verjaardagsconcert in De Sportoase in Rotselaar. Daar zullen zijn collega’s Eveline Cannoot, Danny De Roover, Aïssa, Michael Lanzo, Johan Veugelers en Danny Diëgo ook van de partij zijn.

nfo & boekingen: boekingen@sammymoore.be

‘Stapelgek op Victoria’, de nieuwe single van Sammy Moore, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.