...

VORST NATIONAAL EN NMBS LANCEREN BRAVO! TICKET

VORST NATIONAAL EN NMBS LANCEREN BRAVO! TICKET

VORST NATIONAAL EN NMBS LANCEREN BRAVO! TICKET - Logo Vorst Nationaal

BRUSSEL – Vorst Nationaal verhoogt zijn inspanningen om de evenementenzaal vlot bereikbaar te maken. Het gaat daartoe een samenwerking aan met NMBS. Voor concerten of shows vanaf september 2019 kunnen bezoekers gebruikmaken van het voordelig Bravo! treinticket. Daarmee reizen ze voor de helft van de prijs heen en terug met de trein van en naar Vorst Nationaal.

VORST NATIONAAL EN NMBS LANCEREN BRAVO! TICKET - Image00029

Het  Bravo! Ticket is beschikbaar voor alle evenementen die plaatsvinden vanaf september 2019. Het treinticket kan vanaf 31 dagen vóór het evenement online worden gekocht via de website nmbs.be/bravo. Concertgangers genieten van een korting van vijftig procent op hun treinticket naar en van het evenement in Vorst Nationaal. Daarvoor hoeven ze bij de aankoop van hun treinticket de unieke NMBS-code in te geven, die wordt vermeld op het concertticket. Wie reeds een ticket heeft gekocht voor een event vanaf september 2019 krijgt van Vorst Nationaal nog een e-mail met daarin de NMBS-code.

Vlot bereikbaar met de trein

Vorst Nationaal is eenvoudig te bereiken met de trein. De zaal ligt op amper vijf minuten stappen van het station Vorst-Oost. Van en naar het station Brussel-Zuid kan de bezoeker gratis met de tram, dankzij de Event Pass van de MIVB. Zowel vanuit Vorst-Oost als vanuit Brussel-Zuid vertrekken er na de evenementen in Vorst Nationaal nog heel wat treinen, en dat naar verschillende bestemmingen in België. Het treinaanbod zal bovendien worden getoond op schermen in de foyer van Vorst Nationaal.

“Wie reist met de trein, vermijdt stresserende files en lastig parkeergedoe. De meeste concerten of andere evenementen in Vorst Nationaal eindigen tussen 22.00 en 22.30 uur. Met het Bravo! Ticket kan men dus nog vlot met de laatste treinen van NMBS terug naar huis”, zegt Coralie Berael, Venue Manager van Vorst Nationaal.

VORST NATIONAAL EN NMBS LANCEREN BRAVO! TICKET - Image00025
(binnenzicht Vorst nationaal)

Ook NMBS reageert zeer tevreden op deze samenwerking. “Steeds meer mensen kiezen ook voor hun vrijetijdsverplaatsingen voor de trein”, vertelt Marc Huybrechts, directeur Marketing & Sales bij NMBS. “Het is niet alleen een snelle, comfortabele en duurzame manier om ter plaatse te geraken, dankzij onze samenwerking met Vorst Nationaal maken we het voor de concertgangers nog voordeliger.”

Het Bravo! Ticket is geldig tussen elk Belgisch vertrekstation en het station Vorst-Oost of Brussel-Zuid op de dag van het evenement. De terugreis met het Bravo! Ticket kan ook op de dag na de heenreis.

Samengevat: BRAVO! Ticket Vorst Nationaal

Neem de trein naar Vorst Nationaal

  • Zonder rijstress en lastig parkeergedoe naar je concert of show
  • Station Vorst-Oost ligt op slechts 5 minuutjes stappen van Vorst Nationaal
  • Vanuit station Brussel-Zuid neem je gratis de tram naar Vorst Nationaal (Event Pass vereist)

Bravo! Ticket Vorst Nationaal

  • Exclusief voor reizigers met een toegangsticket Vorst Nationaal voor concerten of shows die vanaf september 2019 plaatsvinden
  • Vijftig procent korting, van waar je ook vertrekt in België
  • Voor een heen-en-terugreis met de trein in 2e klas
  • Op de datum van je concert of show. Je mag ten laatste terugreizen op de dag na je heenreis.
  • Vanuit elk Belgisch station naar station Vorst-Oost of Brussel-Zuid
  • Alleen online te koop, vanaf 31 dagen voor je concert
  • Print het Bravo! Ticket uit of bewaar de PDF op je smartphone

www.vorstnationaal.be
www.nmbs.be/bravo