...

Nina Butera: “Terug bij mij”

Nina Butera: "Terug bij mij" - Logo Buzzard 2

De nieuwste single van Nina Butera ‘Terug bij mij’ sluit aan bij haar pop-repertoire dat tot dusver Vlaanderen en zelfs Nederland heeft kunnen bekoren. Deze 15-jarige jongedame weet telkens de gevoelige snaar te raken. En nu nog meer dan ooit tevoren…

“Christophe Severs en ik werken al lang samen en hij weet wat ik graag hoor en wat er bij mij past”, zegt Nina. “Dit keer vond ik mijn inspiratie in een pakkende song uit de jaren 90: ‘Anything but the girl – missing’. Dit Engelstalig lied combineerde emotionele woorden met een dansbare beat. Een fantastisch contrast dat me tot op heden nog steeds aangrijpt”, vertelt een geëmotioneerde Christophe.

Nina Butera

Iedereen weet allicht wat 9 april 2019 betekende voor Christophe. Het noodlot sloeg toe toen zijn vader Paul onverwachts overleed. Heel België was in diepe rouw. Ook voor Nina Butera, die op de voet gevolgd en enorm gesteund werd door Paul, kwam het aan als een mokerslag. “Ik ben er al weken niet goed van”, zucht Nina. “Deze song is voor mij een uitlaatklep om de pijn – al was het maar een beetje – te verzachten”, zegt Christophe. “De song helpt ons beiden deze moeilijke periode te verwerken en we beschouwen dit als een eerbetoon aan Paul.”

De song werd al een tijdje geleden geschreven door Christophe samen met Niko Westelinck. Niko schreef in het verleden al songs voor verschillende artiesten o.a. Bart Kaëll en David Vandyck. Destijds werd het liedje geschreven en ging het over het verlies van een liefde. Christophe paste de tekst aan omdat hij geconfronteerd werd met de moeilijkste periode uit zijn leven.

De videoclip komt er heel binnenkort aan.
Facebook: www.facebook.com/NinaButera.official

De magische combinatie van zomerse beats met een droevige tekst

Terug Bij Mij, de nieuwe single van Nina Butera, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen