...

Extra Lotto Arena voor Bart Peeters De Luxe

Extra Lotto Arena voor Bart Peeters De Luxe - Bart Peeters 4                                            

Bart Peeters voegde zonet nog een extra Lotto Arena-concert toe aan de Deluxe-tournee in 2020. De twee eerste concerten in november 2019 waren in een mum van tijd uitverkocht, waardoor er telkens concerten werden bijgevoegd. Nu staat de teller al op zeven Deluxe-concerten. Enkel voor de concerten van vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 zijn er nog slechts een handvol tickets beschikbaar. Daarom hebben Bart Peeters en organisator PSE Belgium beslist om nog een zevende concert toe te voegen op vrijdag 10 januari 2020. De ticketverkoop voor dit extra concert start aanstaande dinsdag 28 mei om 9u.

De Deluxe-show in de Lotto Arena wordt er een met alle hits van Bart maar dé eyecatcher van de avond wordt ongetwijfeld wanneer een aantal van die songs mee ondersteund zullen worden door een 500-koppig koor, o.l.v. dirigent Hans Primusz.

“Ik kijk enorm uit naar de concerten in de Lotto Arena. Als concertbezoeker de energie voelen van een 500-koppig koor is al fenomenaal, maar er zelf tussenstaan of zelf meezingen is een onbeschrijflijk gevoel.” aldus Hans Primusz.

Het is niet de eerste keer dat Hans en Bart samenwerken. Ook in deSingel brachten ze vorig jaar reeds samen de concertreeks ‘In koor’.

“Bart en zijn Ideale Mannen (zijn vaste begeleidingsband) zijn topmuzikanten. Heerlijk om daarmee samen te spelen. Zo daagden ze mij ook uit om koorarrangementen te schrijven van een erg hoog niveau. Het bijzondere aan dit project is dat iedereen kan meezingen, je hoeft zelfs geen noten te kunnen lezen. De deelnemers volgen wel intensieve workshops waar ze boven zichzelf uitstijgen.” besluit Hans.

Een deel van dat koor kan je ook al horen op zijn laatste single “Kies mij”:

De ticketverkoop voor het extra concert op vrijdag 10 januari 2020 start dinsdag 28 mei om 9u via www.lotto-arena.be. BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena gaat door op 26, 27, 29 en 30 november 2019 én op 3, 4 én 10 januari 2020. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lotto-arena.be en per telefoon via 070 345 345 (max. 0.30€/min).