...

woonzorgcentrum Quietas@Armonea : ”2019 km wandelen in mei” !

Een nieuwe uitdaging voor woonzorgcentrum Quietas@Armonea : ”2019 km wandelen in mei” !

Binnen de groep Armonea is voor alle woonzorgcentra de maand mei uitgeroepen tot wandelmaand. De bedoeling is om gedurende die maand zoveel mogelijk bewoners op verschillende tijdstippen aan het wandelen te krijgen. Het thema van de wandelmaand is “walk & talk”, omdat ook het “sociale”, het “praten” tijdens de wandelingen heel belangrijk is.

Foto: Quietas@Armonea 2018
Foto: Quietas@Armonea 2018

En net zoals met de kaartjesactie , waarbij de directeur het personeel uitdaagde om 2019 wenskaarten te laten toe komen bij Quietas@Armonea, worden ook nu de bewoners en het personeel op Fata Morgana-achtige wijze uitgedaagd. Als er in de maand mei door de bewoners, hun begeleiders en andere sympathisanten minstens 2019 km worden afgelegd,  dan trakteert de directeur op dinsdag 4 juni 2019 om 14u op een Comedy optreden door het Brusselse duo “Big Bazaar”. Alle deelnemers zijn ook uitgenodigd !

Om deze 2019 km te realiseren, ging het personeel naarstig aan het werk en organiseerde al heel wat verschillende wandelingen voor de bewoners, hun familie en vrienden. Op dinsdag 28 mei 2019 om 14u pakken zij het tijdens de slotwandeling heel groot aan. Die dag wordt er met alle bewoners gewandeld, ook de minder mobiele en de bewoners met dementie.

Hiervoor is Quietas op zoek naar vrijwilligers die de bewoners willen begeleiden of hun rolstoel willen duwen tijdens de wandeling. Ook alle wandelliefhebbers zijn welkom, want elke km telt !

 Contactpersoon :

Chantale De Weerdt

0495/24.02.71