...

Lindsay stelt haar (dag)boek ‘Mama worden’ voor in haar kinderkleding pop-up

Lindsay stelt haar (dag)boek 'Mama worden' voor in haar kinderkleding pop-up - Logo House Of Entertainment

Lindsay stelt haar (dag)boek ‘Mama worden’ voor in haar kinderkleding pop-up

Op het idyllische kasteeldomein De Cellen, gelegen aan de afrit Oostkamp, vindt op zaterdag 4 mei de boekpresentatie plaats van zangeres Lindsay. In ‘Mama worden, de weg naar geluk via ivf‘ blikt de zangeres terug op haar kinderwens. Via natuurlijke weg kon die niet in vervulling gaan, net zoals bij duizenden andere vrouwen in ons land die geconfronteerd werden/worden met de problematiek van onvruchtbaarheid. Aan ivf of in-vitrofertilisatie kleeft een taboe en bestaat een gebrek aan informatie.

In ‘Mama worden’ vertelt Lindsay openhartig over haar twijfel, hoop, verdriet en vreugde bij de talrijke pogingen om moeder te worden. Toen Lisa-Marie eindelijk ter wereld kwam, wisten Lindsay en  Kris met hun vreugde geen blijf. De ondertitel ‘De weg naar geluk via ivf’ is een verwijzing naar het traject dat Lindsay en haar partner hebben afgelegd, samen met het UZ Brussel en het team van professor Michel De Vos. In ‘Mama worden’ beschrijft de professor in columns de stand van zaken rond vruchtbaarheid in Vlaanderen en legt hij de betekenis van ivf uit.

Lindsey
(Foto: House Of Entertainment)

Pop-up kinderkleding
Lindsay nodigt op 4 mei haar fans en het publiek uit voor de boekpresentatie van ‘Mama worden’, én om een bezoekje te brengen aan haar pop-up kinderkledingwinkel. “Lisa-Marie is ondertussen 16 maanden, wat wil zeggen dat heel wat baby- en kinderkleertjes voor haar te klein zijn geworden. Die bieden we te koop aan in mijn pop-up store, én de opbrengsten worden doorgestort naar ‘Vriend voor een nieuw leven’ wat ondersteund wordt door het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde. Met die centen worden vruchtbaarheidsonderzoeken en andere projecten verder gefinancierd. Ook een deel van de boekopbrengsten worden doorgestort naar dit fonds. Als ik op deze manier de problematiek onder de aandacht kan brengen én verder onderzoek en behandeling voor lotgenoten kan ondersteunen, is mijn missie geslaagd”, zegt Lindsay.

Lindsay stelt haar (dag)boek 'Mama worden' voor in haar kinderkleding pop-up - IMG 5435

Het is de tweede keer dat Lindsay een pop-up winkeltje opent. In augustus 2015 was Lindsay de eerste Vlaamse zangeres die haar eigen pop-up store opende. Lindsay schreef niet alleen geschiedenis, ook de verkoop van haar outfits én haar nieuwe, gouden album ‘Dichterbij’ werd een overrompelend succes. Zaterdag 4 mei hoopt de zangeres opnieuw veel volk te mogen verwelkomen in haar pop-up store op Kasteeldomein De Cellen, waar ze leuke, exclusieve kinderkleertjes en babyspullen van haar dochter Lisa-Marie aanbiedt.

Lindsay’s (dag)boek ‘Mama worden, de weg naar geluk via ivf’ verschijnt op 4 mei bij Willems Uitgevers.

Lindsay opent op zaterdag 4 mei, tussen 15.30 en 17.00 uur haar pop-up kinderkledingwinkel op het Oostkampse Kasteeldomein De Cellen (gelegen aan de afrit van de E40, Kapellestraat 113).