...

EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR VOOR BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR VOOR
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE FINAL FOUR
OP 3 EN 5 MEI IN SPORTPALEIS

 

Champions League Antwerpen
(Foto: Sportpaleisgroup.be)

ANTWERPEN – Goed nieuws voor basketminnend België: door de teruggave van te veel bestelde tickets door de deelnemende buitenlandse clubs, zijn er extra plaatsen vrijgekomen voor de Basketball Champions League Final Four 2019 op vrijdag 3 en zondag 5 mei in het Sportpaleis. Voor dit Europese topsportevenement zijn al 25.750 tickets verkocht voor twee baskethoogdagen.

Vele duizenden Belgische basketfans grijpen de unieke kans aan om in eigen land mee basketgeschiedenis te schrijven. Ze kunnen uitkijken naar vier topbasketwedstrijden waarbij de organisatoren kosten noch moeite sparen om er een totaalbeleving van te maken. Licht en video zullen in het Sportpaleis worden aangerukt waar menig pop- en rockartiest alleen maar jaloers op kan zijn. Naast vuurwerk, confetti en andere special effects is er ook animatie van vooraanstaande buitenlandse performers.

(Foto: Sportpaleisgroup.be)
(Foto: Sportpaleisgroup.be)

Red Foxes

De officiële cheerleaders van de Final Four 2019 zijn de Red Foxes, een dansteam uit Oekraïne dat tot de absolute cheerleadingtop behoort in Europa. Ze waren al te zien op verschillende sportwedstrijden, concerten, tv- en modeshows over de hele wereld. Ook in het Sportpaleis zullen ze het publiek opzwepen met hun uitzonderlijke choreografieën.

Hype Squad
(Foto: Sportpaleisgroup.be)

Hype Squad

De BCL Hype Squad werd speciaal voor de Final Four in het leven geroepen. Deze originele performers zullen tijdens de halftimes in het Sportpaleis niet alleen T-shirts uitdelen aan de luidruchtigste fans maar ook zorgen voor indrukwekkende optredens. Ze genieten allen internationale bekendheid in hun artistieke discipline, met breakdance-acts (Kevinyo Alvarez), popping (‘Dance Robot’ Blondy Dancer), diabolo (Jerome Coquelle) en springtouw (Kata Banhegyi, Adrienn Banhegyi en Stevens Fairn).

De halve finales worden vrijdag 3 mei gespeeld tussen Segafredo Virtus Bologna (ITA) en Brose Bamberg (GER) om 18.30 uur en tussen Iberostar Tenerife (ESP) en Telenet Giants Antwerp (BEL) om 21.15 uur. De troosting en finale vinden plaats op zondag 5 mei om respectievelijk 15.00 en 18.00 uur.

Voor beide dagen worden enkel combitickets aangeboden, maar dankzij de vrij goedkope ticketprijzen gingen die de voorbije week heel vlot de deur uit. Dankzij de vrijgekomen plaatsen kunnen ook late beslissers zich nog van tickets verzekeren. Snel zijn is echter de boodschap!
MEER INFO
http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/2018-2019/basketball-champions-league-final-four

Online kunnen maximaal 10 tickets besteld worden via https://www.teleticketservice.com/tickets/2018-2019/final-four-games-antwerp/Combi.
Meer dan 10 tickets via 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).

Groepen vanaf 20 personen genieten van een mooie korting in de prijscategorieën 1, 2 en 3 via groepen@sportpaleisgroup.be.