...

Gezondheidscoach Sonja Kimpen viert een gans jaar haar 60ste verjaardag!

Gezondheidscoach Sonja Kimpen viert een gans jaar haar 60ste verjaardag!

Met een luxe high tea en een verrassingsnamiddag met haar man, viert Sonja Kimpen vandaag de eerste keer haar 60ste verjaardag. De bekendste gezondheidscoach van Vlaanderen, die meer dan 1 miljoen boeken verkocht en dagelijks duizenden Synergiebroden en Synergiebreaks, bruist van de energie en zit nog steeds boordevol plannen. “Het fijne aan zestig worden is dat de belangrijkste eigenschap van mensen niet veroudert, nl. creativiteit en daarom blaas ik geen kaarsjes meer uit, maar steek ik ze aan. Ik koester de luxe van al  2x 20 jaar in de vorige eeuw te hebben geleefd en reeds 1x 20 jaar in deze eeuw, maar om ten volle alle volgende jaren te genieten, ben ik vastbesloten elke dag terug met een babyblik van verwondering te beleven.

Gezondheidscoach Sonja Kimpen viert een gans jaar haar 60ste verjaardag! - Sonja Kimpen 3
(Foto: House Of Entertainment)

Feestjaar
Leven met de verwondering van de babyblik heb ik ook getracht mijn kinderen mee te geven. Het lijkt me de enige manier om het leven tijdloos boeiend te houden! Een geest kan moeilijk overweg met oneindigheid en kiest dikwijls het comfort om in clichés te leven. Ik hoop samen met mijn leeftijdsgenoten en mijn voorgangers van 70-80-90 nieuwe pionierende clichés te maken”, zegt Sonja Kimpen. “Het is in deze tijden belangrijk te beseffen dat we niet echt de keuze hebben hoe oud we worden, maar wel de keuze hoe we leven om ons leven in de beste vorm te kunnen BELEVEN.“

Voor Sonja Kimpen wordt het een bijzonder jaar, want ze is vast besloten om het “fiesta” gevoel de komende maanden te versterken. “In plaats van één piek rond één groot feest, rek ik het feestgevoel het ganse jaar (leven) door en vier ik dat op bijzondere wijze. Later meer”, zegt de jarige met glunderende oogjes. Sonja Kimpen schreef ook een boek: ‘De 10 synergieprincipen – voor de beste vorm op elke leeftijd. Zonder dieet’ is nog steeds te koop, via o.a. www.sonjakimpen.be of in de boekhandel in je buurt. Het boek telt 227 pagina’s.