...

Marshall Masters vervangen dit weekend Maxi Jazz op ‘I love the 90’s – The party’

Marshall Masters vervangen dit weekend Maxi Jazz op ‘I love the 90’s – The party’

Marshall Masters vervangen dit weekend Maxi Jazz op ‘I love the 90’s - The party’ - Maxi Jazz 1
(Foto: House Of Entertainment)

Geen dj-set van Maxi Jazz dit weekend op ‘I love the 90’s – The party‘, want de Faithless-rapper moet nog enkele weken herstellen. Eind vorige week, na een terugvlucht uit Jamaica, werd hij enkele dagen verzorgd in een Londens ziekenhuis. “Ondertussen gaat het beter met me, maar de dokters hebben mij wel verplicht om nog een paar weken extra te rusten zodat mijn batterijen voldoende opgeladen zijn. Dit om aan het festivalseizoen te beginnen. Ik vind het doodjammer dat ik er dit weekend niet kan bij zijn in Hasselt. Ik keek er enorm naar uit om een dj-set te spelen op de grootste 90’s-party van Europa. Ik wil mij nogmaals verontschuldigen bij mijn fans en het publiek”, aldus Maxi Jazz.

Ondertussen hebben de organisatoren met de Marshall Masters (‘I Like It Loud’, ‘Don’t Touch That Stereo’) waardige vervangers gevonden. “Marshall Masters brengen kwaliteit en weten hoe ze de massa moeten bespelen. Marc Acardipane was destijds de grondlegger van de Hardcore House, een muziekstijl die op dit moment een revival kent bij het jonge volk, maar ook enorm wordt geapprecieerd door ons publiek. Via de sociale media kregen we al meermaals de vraag of we deze muziekstijl zaterdag nog iets ruimer aan bod konden laten komen. In die optiek was Da Rick Celebrates Da Boy Tommy al toegevoegd aan onze affiche en met de vervangende Marshall Masters doen we daar nog een schepje bovenop.”

‘I love the 90’s – The party’ vindt nu zaterdag 13 april plaats op Park H, in de Hasseltse Ethias Arena, met optredens van o.a. Snap!, Vengaboys, DJ Sash, 2Fabiola, Sasha, Zippora, Maarten & Dorothee (Qmusic), DJ Ward, Da Rick Celebrates Da Boy Tommy, AtmoZ, Marshall Masters en headliner Boyzone, die na 25 jaar afscheid nemen van het Belgische publiek. Snelle beslissers bestellen hun tickets op www.ilovethe90s.be

Marshall Masters vervangen dit weekend Maxi Jazz op ‘I love the 90’s - The party’ - Logo House Of Entertainment