...

Kate Ryan Meer dan 5 miljoen streams en hoogste nieuwe in Ultratop 50 met ‘Gold

Kate Ryan Meer dan 5 miljoen streams en hoogste nieuwe in Ultratop 50 met 'Gold - Logo House Of Entertainment

Kate Ryan: Meer dan 5 miljoen streams en hoogste nieuwe in Ultratop 50 met ‘Gold’.

Ultratop 50
En er werd dit weekend ook getoast op ‘Gold’ van Kate Ryan, want de single kwam deze week als hoogste nieuwe op 49 binnen in de Ultratop 50. “Ik klink op iedereen die voor en achter de schermen betrokken was bij dit verhaal. In het moderne muzieklandschap komen er dagelijks een massa nieuwe release uit, dus is het geweldig als jouw song de hitparade 

Kate Ryan Meer dan 5 miljoen streams en hoogste nieuwe in Ultratop 50 met 'Gold - Kate Ryan 1 1
(Foto: House Of Entertainment)

Spanje
Het voorbije weekend is de Kate Ryan-drukte losgebarsten. Vrijdag was Kate te gast in Tsjechië, waar ze optrad in het presidentiële paleis op één van de meest prestigieuze galabals. Zaterdag vloog de Kempense door naar het Spaanse Madrid voor een clubconcert en zondag was ze te bewonderen in het populaire tv-programma ‘Fama A Bailar’. Dat is de Spaanse versie van ‘So You Think You Can Dance’, wekelijks goed voor een paar miljoen kijkers. “Een druk weekend met veel voldoening, want iedereen reageerde laaiend enthousiast op ‘Gold’. Die buitenlandse steun doet goed en is plezant om te ervaren”, zegt Kate Ryan.

Vorige maand brachten Kate Ryan en Sam Feldt hun single ‘Gold’ uit en de voorbije week werd de internationale kaap van 1 miljoen YouTube-views en 5 miljoen streams vlotjes overschreden. “De reacties komen van overal. Elke dag zijn er nieuwe radiostations en dj’s die de song oppikken. Voor mij is het toch wel een unieke ervaring. Naast de samenwerking met Sam, voel ik dat ‘Gold’ in eerste instantie gedragen wordt door het publiek. De mensen bekijken en beluisteren hem massaal en dat is de mooiste voldoening die je kan krijgen”, zegt Kate.

 

De komende maanden staat Kate Ryan vaak op het podium in Duitsland, Nederland,

Kate Ryan
(Foto: House Of Entertainment)

Spanje en Vlaanderen. “Vrijdag wordt bijzonder, want dan sluit ik de E3 prijs af in Harelbeke. Als de renners binnen zijn is het tijd voor de muziek. Met de liveband en ‘Gold’ staat gegarandeerd op de speellijst’’, zegt Kate Ryan.

Meer info over Kate Ryan vind je op www.kateryan.be. Volg Kate dagelijks via Facebook en Instagram.

‘Gold’ van Kate Ryan en Sam Feldt is digitaal beschikbaar.

Kate Ryan
(Foto: House Of Entertainment)