...

OOK MILOW OP NIGHT OF THE PROMS IN KOKSIJDE

OOK MILOW OP NIGHT OF THE PROMS
SUMMER EDITION IN KOKSIJDE

(Foto: PSE)
(Foto: PSE)

35 kaarsjes

Night of the Proms blaast dit jaar 35 kaarsjes uit. Dat wordt niet alleen dit najaar gevierd in het Antwerpse Sportpaleis, maar ook deze zomer al met een allereerste Vlaamse openluchteditie in Koksijde. De show aan de kust is meteen de 1000e sinds de start van het succesvolle concept. Ondertussen werden al meer dan 4000 tickets verkocht voor het concert in Koksijde. Eén van die artiesten is Milow, die vorig najaar furore maakte op de Night of the Proms-shows in Antwerpen, Rotterdam en diverse Duitse steden.

Milow

De Belgische singer-songwriter won tussen 2007 en 2012 maar liefst 12 MIA’s. Een prestatie die geen enkele Vlaamse artiest hem tot nu toe heeft nagedaan. De internationale doorbraak volgde met een cover van ‘Ayo Technology’ van 50 Cent feat. Justin Timberlake, waarmee Milow nummer 1-noteringen behaalde in diverse Europese hitlijsten. Ook de jaren nadien reeg Milow verder de gouden en platina platen aan elkaar. Bekendste hits zijn ‘You And Me’,  ‘Little In The Middle’, ‘Fortune Cookie’ (een duet met Emma Bale) en uit zijn album ‘Modern Heart’ werd ‘Howling at the Moon’ de grootste hit.

Bekijk hier de video van ‘Lay Your Worry Down’, live op Night of the Proms in duet met John Miles:

Ook singer-songwriter Milow komt, naast de eerder aangekondigde artiesten Gérard Lenorman, John Miles en Regi, donderdag 1 augustus mee op het podium. En dat van de allereerste Night of the Proms Summer Edition in Koksijde. Op het Kerkplein van Koksijde-Bad brengen het Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche bekende nummers uit het lichtklassieke genre en begeleiden ze popartiesten die hun klassiekers vertolken.

In oktober 2018 was Milow helemaal terug met de nieuwe single ‘Lay Your Worry Down’, voorbode van het zesde studioalbum ‘Lean Into Me’, dat in de loop van dit jaar uitkomt. Hij vertolkte het op indrukwekkende wijze samen met John Miles tijdens de Night of the Proms-tournee van 2018.

OOK MILOW OP NIGHT OF THE PROMS IN KOKSIJDE - Night Of The Proms summereditionTickets
Tickets voor Night of the Proms Summer Edition op 1 augustus in Koksijde kosten € 28 (staanplaats), € 35 (rolstoelplaats/begeleider) en € 45 (zitplaats) en zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.com, 070 345 345 (max. € 0,30/min.) en via de dienst Toerisme in Koksijde (ter plaatse).

Praktisch: 

Wanneer: donderdag 1 augustus 2019 om 20.30 uur
Waar: Kerkplein, Koksijde-Bad
Info: www.visitkoksijde.be/notpwww.notp.com/belgie
Tickets: www.teleticketservice.com / Toerisme Koksijde