...

Boekingskantoor van House of Entertainment officieel gestart!

Boekingskantoor van House of Entertainment officieel gestart!

Boekingskantoor van House of Entertainment officieel gestart! - Logo House Of Entertainment

De boekingsafdeling van het allround entertainmentbedrijf House of Entertainment(HOE) is deze week officieel gestart. Het enthousiaste team, dat bulkt van de nationale en internationale ervaring en marktkennis, zet voluit in op klantvriendelijkheid,, een open communicatie en bereikbaarheid. Andere sterke troeven zijn, naast het zeer uitgebreide aanbod, de exclusieve artiesten en gezichten die verbonden zijn aan het boekingskantoor.

“In principe kan je bij ons iedereen boeken. Daarnaast hebben wij inderdaad een exclusieve portefeuille: AnnaGrace, Jan Smit (exclusief voor België), DJ Ward, Lasgo, Jelle van DaelNick & Simon (exclusief voor België, het populairste duo van Nederland) en Mathias Vergels. Voor de tv-gezichten Staf Coppens en Buurtpolitie-acteur Andy Peelman, moet je ook bij ons aankloppen. Dat lijstje gaat de komende weken groeien, want we zijn in gesprek met nog een aantal mensen die zullen meestappen in ons verhaal. Onze lijstjes worden alleen maar langer en interessanter, zowel voor particulieren, organisatoren, als bedrijven, maken wij met ons aanbod het verschil”, zegt managing director Bob Savenberg.

Hoe kunnen wij u helpen? Organisatoren, bedrijven of particulieren gaan op zoek naar de juiste artiesten, presentatoren, een interessante keynote speaker of een spraakmakende acte de présence. Wij zoeken mee naar de perfecte match. Op een professionele manier zorgen wij voor de begeleiding tijdens het ganse traject. Onze klanten kunnen rekenen op onze permanente zorg en expertise, zowel bij de voorbereidingen, tijdens de uitvoering als in de nazorg. Bij grote evenementen is er steeds iemand van ons boekingskantooraanwezig, waardoor de contacten met alle partijen vlot en optimaal verlopen. Wij informeren niet alleen onze klanten, ook de mensen die we vastleggen en iedereen waarmee er wordt samengewerkt. Het klinkt allemaal logisch, maar de ervaring leert ons dat een goede communicatie tussen alle betrokken partijen niet evident is. Wij maken met ons bedrijf het verschil door een correcte, klantvriendelijke communicatie. Bij ons kan men voor alles en iedereen terecht. Wij staan klaar om iedereen te helpen”, zegt boekingsagente An De Wachter.

Meer info over de boekingsactiviteiten van House of Entertainment, vind je op www.houseofentertainment.be. Je kan ook bellen naar An De Wachter op +32 460 956 969, of mailen naar booking@houseofentertainment.be