...

Danny Fabry maakt belofte in nieuwe single: “Ik zing zolang muziek in mij klinkt”

Danny Fabry maakt belofte in nieuwe single: "Ik zing zolang muziek in mij klinkt" - logo boep.be

Danny Fabry maakt belofte in nieuwe single:
“Ik zing zolang muziek in mij klinkt”

Danny Fabry maakt belofte in nieuwe single: "Ik zing zolang muziek in mij klinkt" - Danny Fabry1(Foto: Boep.be)

Danny Fabry moet zowat de meest energieke zeventiger van België en omstreken zijn. De sympathieke zanger en eeuwige optimist blijft ook na 48 jaar op de planken enthousiast nieuwe nummers maken en het land doorkruisen om op te treden. Zijn eerste worp van 2019 is al meteen een feit en naar goede gewoonte spat de goesting er in zijn nieuwe single ‘Zolang muziek in mij klinkt’ weer af. Het nummer is een swingende ode aan zijn fans, publiek, het podium en zijn grote passie; de muziek!

Bekijk HIER de clip

“Ik kan me geen leven zonder muziek voorstellen”, zegt Danny Fabry. “Ik sta dit jaar 48 jaar op de planken en zou er geen moment van willen gemist hebben. Ik heb het geluk te mogen doen wat ik graag doe en meen ook echt wat ik in mijn nieuwe single zeg: Ik zal blijven zingen zolang er muziek in mij klinkt. Applaus werkt verslavend zeggen ze, wel ik kan dat bevestigen. Het applaus en de waardering van het publiek zijn mijn drugs, en motiveren me om te door te blijven gaan. Ik blijf gewoon gaan naar waar de muziek mij brengt”, besluit Danny met een vette knipoog naar de originele song van Jimmy James & The Vagabonds uit 1976.

‘Zolang muziek in mij klinkt’, de nieuwe single van Danny Fabry, kan u HIER beluisteren op Spotify en is HIER verkrijgbaar op iTunes!