...

Paskal en Peter van BLØF schreven nieuwe Jan Smit-single ‘Betere tijden’

Paskal en Peter van BLØF schreven nieuwe Jan Smit-single ‘Betere tijden’.
Op oudjaar vierde Jan Smit niet alleen de jaarwisseling, hij mocht ook een verjaardagstaart uitblazen met 33 kaarsjes. Deze verjaardag vierde Jan Smit samen met talrijke fans in het Sportpaleis van Antwerpen in 2018. Op nieuwjaar zorgt hij opnieuw voor een stunt en lanceert hij een nieuwe single, ‘Betere tijden’. Paskal Jakobsen en Peter Slager van de populaire Nederpopband BLØF, bekend van de monsterhit ‘Zoutelande’, schreven de tekst en muziek.

Paskal en Peter van BLØF schreven nieuwe Jan Smit-single ‘Betere tijden’ - Logo House Of Entertainment

Jan Smit: “’Betere tijden’ vind je inderdaad terug op mijn in september verschenen album ‘Met andere woorden’. Ik heb 12 collega’s gevraagd om voor mij een liedje te schrijven. Naast o.a. Guus Meeuwis en Barry Hay (Golden Earring), werkten ook Paskal en Peter van BLØF mee aan dit grootse project. ‘Betere tijden’ is een mid-tempo nederpop-song die perfect past bij de tijd van het jaar. Hij is radiovriendelijk en je kan hem eindeloos op repeat afspelen, want zo leuk is ie.

Paskal en Peter van BLØF schreven nieuwe Jan Smit-single ‘Betere tijden’ - Jan Smit 2
(Foto: House of Entertainment)

De nieuwe Jan Smit-single ‘Betere tijden’ is terug te vinden op het album ‘Met andere woorden’ dat digitaal en fysiek beschikbaar is.

(Clip: House Of Entertainment)In het najaar komt Jan Smit met zijn theatertournee ‘Jan Smit Live in Vlaanderen’ naar Gent (27/09. Capitole), Oostende (4/11), Antwerpen (3/11, Stadsschouwburg) en Hasselt (22/11, Ethias Theater). Tickets voor alle voorstellingen, behalve Oostende (https://www.ticketmaster.be/event/jan-smit-tickets/27605) bestel je op www.ticketkopen.eu