...

Dit jaar zijn er maar liefst 2 zomershows in Het Witte Paard!

Imagination 2019

Imagine The Impossible!

Blankenberge, 19 december 2018

Het Witte Paard zet in 2019 nog extra in op totaalbeleving. Verbazing, sensatie, amusement en genot zijn maar enkele van de emoties die elke gast zullen treffen gedurende deze spetterende liveshow! Imagine a night to remember. That’s what you get!

Zij presenteren de reeds gekende, verbluffende cocktail van gevarieerde en tijdloze muziek, sensuele dans, verbazingwekkende acrobatie, oogverblindende kostuums en de nodige dosis glitter & glamour. Maar dan nog meer. Nog beter.

De cast bestaat dit jaar uit maar liefst 6 internationale acts die reeds furore maakten in binnen- en buitenland. Daarnaast vinden we onze femme fatale Sandrine met aan haar zijde Patrick Onzia, ook al enkele jaren een vertrouwd gezicht in Blankenberge. Daisy Thys en Dimitri Verhoeven brachten al menig publiek aan het zingen, lachen en dansen en kunnen dus allerminst ontbreken. Voor het tweede jaar op rij tekent ook Steve Ryckier present. De affiche wordt vervolledigd door Frédéric Celini!

Voor het derde jaar op rij tekent Jos Dom (Zone Stad, Spoed, Peter Pan, …) voor de regie. Hij staat gekend om theater met dat tikkeltje meer. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Voor de dans kunnen we dit jaar opnieuw rekenen op de Vegas Showgirls, onder leiding van Camilla Keutel. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Imagination 2019 loopt van 17 juli tot en met 9 september 2019.

Voor meer info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting, kunt u terecht op de website www.witte-paard.be .

Dit jaar zijn er maar liefst 2 zomershows in Het Witte Paard! - Het Witte Paard Imagination 2019

Ambiance Aan Zee

Variété zoals nooit tevoren!

Blankenberge, 19 december 2018

Het Kusttheater Colisée maakt sinds 1 december 2018 deel uit van de groep WP Hotels & Events.

De variétéshow van Jacky Lafon verschuift naar Het Witte Paard maar wordt ook dit jaar weer een show om nooit te vergeten. Met een kleine vernieuwende toets en nieuwe schitterende artiesten willen we u een namiddag bezorgen vol zang, dans en vooral humor.

Jacky Lafon en haar schitterend team nemen jullie terug mee voor een nieuwe editie van haar zomershow ‘Ambiance Aan Zee’. Dit jaar wordt ze maar liefst vervoegd door 4 andere sterren, een showballet én een special act. De cast bestaat verder uit niemand minder dan Luc Steeno, Laura Lynn, Matthias Lens en Frank van Erum!

Jacky Lafon zelf neemt naar goede gewoonte de regie voor zich. Zo slaagt zij er al jaren in om het publiek een show voor te schotelen met net dat tikkeltje meer. Chapeau Jacky!

Voor de dans kunnen Jacky Lafon en haar team voor het eerst rekenen op de Vegas Showgirls, onder leiding van Camilla Keutel. Ben Van den Keybus is tekent ook hier present voor de productie en is verantwoordelijk voor het concept.

Ambiance aan Zee loopt van 19 juli tot en met 8 september 2019.

Voor meer info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting, kunt u terecht op de website www.witte-paard.be .

Dit jaar zijn er maar liefst 2 zomershows in Het Witte Paard! - Het Witte Paard Ambiance aan zee

HET WITTE PAARD
Vissersstraat 53, 8370 Blankenberge
050 41 11 00 info@witte-paard.be
www.witte-paard.be