...

Ook De Romeo’s bezwijken aan de kerstgekte

Meestal zorgen ze voor de ambiance met hun schlagers en meezingers. Met intieme ballades verrasten ze al tijdens hun theatertournee en na 15 jaar bezwijken De Romeo’s voor de kerstgekte. Wham’s ‘Last Christmas’ en Urbanus zijn ‘Bakske vol met stro’ krijgen eindelijk gezelschap van De Romeo’s met hun eigen compositie ‘’t is Kerstmis’. “Drie jaar ligt het liedje van Wietse Meys, Jo Hermans en Cliff Vrancken (K.I.A.) in onze schuif te wachten op het juiste moment en dat is nu aangebroken”, zegt Romeo Chris Van Tongelen.

Ook De Romeo’s bezwijken aan de kerstgekte - De Romeos 4(Foto: House Of Entertainment)

Het Disney-achtige kerstlied vind je terug op het recent verschenen Romeo’s-album ’15 Jaar De Romeo’s’ en dinsdag 27 november trekken Chris, Gunther en Davy met een cameraploeg naar Winterland Hasselt.Het is de perfecte locatie om onze kerstvideo op te nemen. De vele kerstbomen en de winterse gezelligheid passen perfect bij onze bombastische meezinger. Geloof me: als je het één keer hoort, dan zitten de tekst en de toeters en kerstbellen een ganse dag in je hoofd”, zegt Davy Gilles enthousiast.

Ook De Romeo’s bezwijken aan de kerstgekte - Logo Winterland Hasselt 2018(Foto: House Of Entertainment)

De Romeo’s en Kerstmis lijkt een atypisch gegeven, maar dat wordt weerlegt door Gunther Levi: “ Gunther Levi: “In het verleden werkten we mee aan ‘Winter Wonderland’, een kerstproject en ‘Stralen’ is ook kerstmateriaal, maar geen van beiden is ooit uitgekomen als een volwaardige singleNu pakken we uit met origineel materiaal. Wij houden allemaal van Kerstmis. Het is niet alleen ‘de mooiste tijd van het jaar’, het is ook de periode dat we thuis genieten bij ons gezin en onze familie. Het zou tof zijn als ze op dat moment onze kerstsingle spelen op de radio en laat die inderdaad maar uitgroeien tot een tijdloze klassieker. Waarom niet!”

Ook De Romeo’s bezwijken aan de kerstgekte - De Romeos 3(Foto: House Of Entertainment)