...

Cocô Locô – het festival van de doden komt naar Antwerpen

Cocô Locô - het festival van de doden komt naar Antwerpen - Coco Loco 1(Foto: House Of Entertainment)

Cocô Locô – het festival van de doden – komt
31 oktober naar de Antwerpse Waagnatie

“Dit wordt het grootste Halloween-festival van België!”

Geïnspireerd op het Mexicaanse ‘Dia de los Muertos’ (dag van de doden,) ben je op woensdag 31 oktober van harte welkom in de Antwerpse Waagnatie voor de eerste editie van Cocô Locô, Festival of the Dead. “Dit wordt het grootste, meest magische Halloween-festival van België. Een entertainmentbeleving, want wie komt, wordt ondergedompeld in een avond vol verbazingwekkende acrobaten, circusartiesten, trapeze-acts, hippe dj’s en verbluffende live acts. Als twintiger, dertiger of veertiger ben je welkom op onze casual chique party. De batterij van je smartphone gaat razendsnel slinken door de filmpjes, vlogs en Instagram Stories die je kan maken en delen op ons feest. Omschrijf Cocô Locô gerust als de Cirque du Soleil van Halloween. Naast de bekende influencers Celine Van Ouytsel, Jill De Greef en Lotte Feyen, strikten we nog bekende namen en live acts voor ons festival. Kom in stijlvolle kledij en samen met het gereputeerde maquillage bedrijf Browse & Beyond, zorgen wij voor een aangepaste, scary gezichtskleuring”, zeggen Hap Group-organisatoren Bjorn Swennen en Jelte Lambaerts. Tickets voor het Cocô Locô festival bestel je nu op www.cocoloco-festival.be

Overgewaaid uit Amerika en geïnspireerd op de Mexicaanse traditie, wordt Cocô Locô hét Halloween-festival waar je wil inchecken en gespot worden. “We vragen elke bezoeker om gekleed te komen in een door hem of haar gekozen thema of typetje. De dresscode op ons Halloween-festival is casual chique en wie wil, kan zich laten maquilleren door Browse & Beyond, het bedrijf dat de komende jaren meebouwt in ons verhaal”, zegt HAP Group-organisator Bjorn Swennen.

Cocô Locô - het festival van de doden komt naar Antwerpen - Coco loco 2(Foto: House Of Entertainment)

Cocô Locô wordt de ultieme Halloween entertainmentbeleving voor jonge twintigers, hippe dertigers, energieke veertigers en ouder. In een setting vol magische kleuren, word je ondergedompeld in een wereld van steltenlopers, trapeze, tissue acts en vuurspuwers. Wij pakken uit met een kleurrijk spookhuis en naast het beste licht en geluid, hebben we fluo en neon stagedesigns waar onze mensen kunnen doorlopen. Sexy skeletten en knappe doodskoppen lopen door de feestende massa, die danst op commercieel toegankelijke clubmuziek, gemixt door de beste dj’s en afgewisseld met scary live acts. Als je straks goed kijkt, herken je misschien wel Bizzey, Kenn Colt en de Partyshakerz artiesten die voor hun optreden een extreme Halloween make-over ondergaan. Voor ons is het Cocô Locô festival een zoveelste langetermijnverhaal, dat we de komende jaren verder uitbouwen. Op 31 Oktober beginnen we om 21.00 uur en we gaan door tot 06.00 uur ’s morgens. Dan is het Allerheiligen, een feestdag”, zegt Jelte Lambaerts.

Sociale media

De komende 6 weken zet het Cocô Locô festival voluit in op de sociale media: “De Cocô Locô-doelgroep is vergroeid met z’n smartphone en scrolt voortdurend op Instagram, Facebook en YouTube. Daarom hebben we ook influencers Celine Van Ouytsel, Jill De Greef en Lotte Feyen als festivalambassadrices. Naast hun aanwezigheid op het festival, delen ze ook hun voorbereidingen met hun volgers aan de hand van spraakmakende filmpjes en foto’s. En binnenkort zal je merken dat ook Bekend Vlaanderen zich klaarmaakt voor het Cocô Locô festival”, zegt Bjorn Swennen.

Tickets voor Cocô Locô, Festival of the Dead, op woensdag 31 oktober in de Antwerpse Waagnatie, kosten €25 (exclusief reservatiefee) en kunnen besteld worden op
www.cocoloco-festival.be