...

Cavalluna komt met nieuw World of Fantasy naar het Antwerps Sportpaleis en Vorst Nationaal.

Cavalluna komt met nieuw, adembenemend paardenspektakel World of Fantasy naar het Antwerps Sportpaleis en Vorst Nationaal.

Cavalluna komt met nieuw World of Fantasy naar het Antwerps Sportpaleis en Vorst Nationaal. - Cavallunia 1(Foto: House Of Entertainment)

Met een adembenemende nieuwe show én een nieuwe naam, gaat Apassionata World GmbH op Europese Tournee. CAVALLUNA is de nieuwe merknaam voor de organisatie, die blijft streven naar een hogere kwaliteit en ontwikkeling van het showformat rond het wereldberoemde paardenspektakel. De nieuwe, grensverleggende show ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ komt met een Nederlandstalige show op zaterdag 2 en zondag 3 februari naar het Antwerps Sportpaleis. Op zaterdag 16 en zondag 17 maart kan je de Franstalige versie gaan bekijken in Vorst Nationaal. Tickets voor ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ bestel je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Ga mee op een onvergetelijke reis met ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’, waarin de jonge Tahin een wereld ontdekt voorbij de realiteit. Een wereld waarin zijn innigste wensen en fantasieën werkelijkheid worden. Tussen betoverde droomwouden en fantastische wezens, maakt hij kennis met de mooie Naia, die hem meeneemt op een reis door haar wonderbaarlijke thuisland. De uitdagingen zijn groot en de opdrachten zijn moeilijk wanneer Tahin de bloedmooie Naia wil meenemen naar zijn dagdagelijks leven. Hij moet het noodlot vertrouwen als hij wil dat zijn wensen uitkomen. Slaagt Tahin in zijn opdracht en lukt het hem om het geluk te vinden, bengelend tussen twee werelden? Je krijgt het antwoord in de nieuwe paardenshow, die nog straffer is dan zijn voorgangers.

Nieuwe dimensie

Met ‘APASSIONATA – Companions of Light’ oogstte creatief directeur en regisseur Klaus Hillebrecht wereldwijd succes en bezorgde hij 100.000 toeschouwers een onvergetelijke avond met een prachtige show, grandioze vertolkingen en een beklijvende soundtrack. De show werd herhaaldelijk bestempeld als ‘de beste sinds jaren’, wat zorgde voor uitverkochte voorstellingen in zowat alle Europese grootsteden, inclusief Antwerpen. Met de nieuwe show ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ gaat de voor een Emmy genomineerde componist nog een stap verder en maakt hij, met de mooiste Europese paardenrassen, een weergaloos vervolg. De paarden stralen in een compleet nieuwe dimensie en vertolken mee het beklijvende liefdesverhaal van Tahin en Naia. Dit is dé paardenshow waar mens en dier samensmelten, en een fantastische liefdesgeschiedenis tot leven brengen.

Vanaf oktober tot juni 2019 trekt ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ op Europese tournee met een symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Zaterdag 2 en zondag 3 februari kan je naar de Nederlanstalige show gaan kijken in het Antwerpse Sportpaleis. Op zaterdag 16 en zondag 17 maart, kan je voor de Franstalige voorstellingen terecht in Vorst Nationaal. Tickets bestel je nu op www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Over de producent

Apassionata World GmbH staat garant voor magische ontmoetingen tussen mens en paard. Uit een traditie van 15 jaar met succesvolle shows voor de hele familie, ontstonden de populaire Europa-tournees en het SHOWPALAST MÜNCHEN met het rondom gelegen EQUILALAND.

Met jaarlijks rond de 450.000 enthousiaste toeschouwers, bereikte de onderneming als organisator van de succesvolle shows “APASSIONATA – Companions of Light”, “APASSIONATA – Cinema of Dreams”, en “APASSIONATA – In de Ban van de Spiegel”, een mijlpaal in de entertainmentindustrie. Deze traditie zet de show “CAVALLUNA – World of Fantasy” zonder onderbreking voort.

De programma’s van Apassionata World GmbH zijn als totaal kunstwerk ronduit betoverend, vol fascinerende details die elke bezoeker afzonderlijk op zijn of haar eigen wijze beleeft. De variatie tussen meeslepende actie, perfecte harmonie en grappige momenten vol verrassingen, raakt jong en oud en houdt het publiek in heel Europa in zijn ban.