...

Music Hall presenteert heerlijk seizoensaanbod

Music Hall presenteert heerlijk seizoensaanbod
en smakelijke voorproefjes
op de Cultuurmarkt van Vlaanderen!

Music Hall presenteert heerlijk seizoensaanbod - Hans en Grietje 5 1(Foto: House Of Entertainment)

Op zondag 26 augustus wordt in Antwerpen met de 23ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen, het feestelijke startschot van het nieuwe cultuurseizoen gegeven. Op dit gratis cultuurfeest met reuzegrote infomarkt en live optredens, stellen zowat alle organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun nieuwe programma voor. Ook Music Hall mag aan de vooravond van hun 30ste seizoen uiteraard niet ontbreken en presenteert aan de Music Hall-stand op de Groenplaats het heerlijke seizoensaanbod ’18 – ‘19.

Voorproefjes op musicalpodium!

Op de Groenplaats zal er trouwens voor het eerst een podium exclusief voor musicalproducties staan en daarop serveert ook Music Hall enkele smakelijke voorproefjes. Zo kan je tussen 11u30 en 11u45, maar ook tussen 14u en 14u15 al even komen kennismaken/meezingen met de cast van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ en brengt een pittig stukje uit de succesproductie ‘The Best of Musicals’, je tussen 13u30 en 13u45 al helemaal in de sfeer voor de editie van 2019!
Foto’s + meet & greets cast ‘Hans en Grietje’!

Tussen 12u en 13u30 komt de aanwezige cast van ‘Hans en Grietje’ naar de stand van Music Hall en kunnen de kids (en ouders) op de foto met Hans (Wout Verstappen), Grietje (Ianthe Tavernier), de Boze Heks (Ilse La Monaca) én de hilarische, West-Vlaamse konijntjes Whoppie & Floppie (Michael Zanders en Charline Catrysse)
Kom nu zondag langs op de Groenplaats
en laat het nieuwe seizoen van Music Hall je smaken!

Music Hall presenteert heerlijk seizoensaanbod - Musicals 1(Foto: Music Hall)
Voor het volledige seizoensaanbod van Music Hall, surf naar www.30jaarmusichall.be