...

Bob Savenberg nieuwe managing director House Of entertainment

Vanaf 1 september wordt Bob Savenberg de nieuwe managing director van het management-, marketing-, organisatie- en communicatiebedrijf House of Entertainment. Bob volgt Pieter Ramboer op, die intern doorschuift als CEO.
“Ik heb ongelooflijk veel zin om mijn kennis en ervaring te delen met de ploeg van House of Entertainment. De laatste jaren heb ik veel gesprekken gehad met artiesten, en blijkt dat er meer dan ooit nood is aan professionele en vooral eerlijke begeleiding. Ik stond verstomd van de verhalen over managers die moeilijk bereikbaar zijn, of zo goed als geen langetermijnplan hebben. Een paar gesprekken met de leiding van House of Entertainment en een blik op hun track record, hebben me vrij snel doen besluiten dat dit een bedrijf is met ervaren mensen die een geweldige drive en spirit uitstralen, iets wat ik de voorbije jaren heb gemist. Ook hun goede contacten in Nederland en Duitsland zijn een grote troef”, zegt Bob Savenberg, die Mathias Vergels en Staf Coppens meebrengt.

Bob Savenberg nieuwe managing director House Of entertainment - Bob Savenberg 1 2(Foto: House Of Entertainment)

“First things first: We gaan nu heel snel het boekingskantoor uitbreiden en de managementpoot verder ontplooien. Ook de opening van een extra unit in het Brusselse staat op de planning.”

– Bob Savenberg – “The right man in the right place”, zo omschrijft CEO en mede-eigenaar Pieter Ramboer het aantrekken van Bob Savenberg.Pieter Ramboer: House of Entertainment ontstond in november 2017 na het samensmelten van onze diverse activiteiten en dit is een logische stap in de verdere groei. Op jaarbasis organiseert onze eigen productieafdeling een 100-tal events (o.a. I love the 90’s – The Party, Festival van de Ambiance, Adamo in Concert, Golden Earring Live, Jan Smit Live in het Sportpaleis,…) goed voor ruim 450.000 bezoekers. Artiesten en organisatoren kunnen bij ons terecht voor de volledige omkadering op maat van hun wensen en met onze marketing- en communicatieafdeling, zijn we voor commerciële merken de ideale bruggenbouwer naar de entertainmentwereld.

Samen met Bob gaan we de bestaande verhalen verder uitdiepen en willen we als bedrijf groeien. Zijn komst betekent een verruiming van onze House of Entertainment-activiteiten. Dankzij zijn ervaring, zijn kennis en het netwerk dat hij meebrengt, is hij een enorme meerwaarde voor ons bedrijf. Als managing director zal hij, samen met de eigenaars, ons enthousiaste team verder laten groeien en House of Entertainment mee laten evolueren als allround speler op de Belgische entertainmentmarkt. De portefeuille van House of Entertainment wordt met het aantrekken van Bob Savenberg meteen versterkt: Naast o.a. De Romeo’s, Lindsay, Gene Thomas en DJ’s Robert Falcon en Ward, worden Mathias Vergels en Staf Coppens hieraan toegevoegd. We zijn ervan overtuigd dat binnenkort nog namen zullen volgen.

Voor een volledig overzicht van de activiteiten van House of Entertainment, kan u terecht op de website www.houseofentertainment.be

Bob Savenberg
De 56-jarige Savenberg begon zijn carrière als drummer bij Clouseau. Als artiest was zijn solocarrière succesvol en scoorde hij samen met Stef Bos een nummer één-hit met ‘Breek de stilte’. Bob werd in 1996 manager van de popgroep Vanda Vanda en richtte zijn eigen managementkantoor Stageplan op. Vijf jaar later verkocht hij dit aan Sony Music Live Entertainment. Hij deed dit om zich beter te kunnen focussen op zijn managementactiviteiten als manager van o.a. Natalia, Staf Coppens en Katja Retsin. Bob was ook één jaar manager bij Starway Entertainment, dat onderdeel was van Medialaan. De laatste jaren was Bob als manager eerder actief in de schaduw, maar toch kiest hij er nu terug bewust voor om als managing director aan de slag te gaan bij House of Entertainment.