...

Micha Marah en Music Show Scotland animeren op kusttram

Schrik niet als je morgen De Kusttram neemt in Nieuwpoort, Middelkerke, Blankenberge, Oostende of Mariakerke en botst op de doedelzakspelers van Music Show Scotland, én Micha Marah. Zondag zorgt het fijne gezelschap voor extra entertainment aan onze Belgische kust en warmt het op voor de nieuwe Europese tournee van Music Show Scotland, die op zaterdag 17 november neerstrijkt in het Antwerps Sportpaleis en zaterdag 12 februari in Vorst Nationaal. “De Belgen houden van Music Show Scotland, de grootste pipeshow ter wereld en speciaal voor onze talrijke fans doen we in Antwerpen iets unieks met Micha Marah”, zegt de Nederlandse bezieler Hans Beerten. “In de jaren negentig nam Micha vier albums op met Ierse en Keltische traditionals, muziek die nauw aansluit bij ons repertoire. We hebben onze stoute schoenen aangetrokken en Micha gebeld met de vraag of ze geen zin had om mee te doen tijdens ons Sportpaleisconcert op 17 november, en tot onze blijdschap was ze onmiddellijk gewonnen voor het idee.Micha Marah en Music Show Scotland animeren op kusttram - IMG 8120
Micha Marah: “Ik kende het gezelschap van de YouTube-filmpjes waardoor ik wist dat ze kwaliteit en authenticiteit – twee kernwoorden die ik hoog in het vaandel draag – belangrijk vinden. Daarom heb ik toegezegd en mijn overtuigde ‘ja’ is alleen maar gegroeid toen ik hen aan het werk zag in Denemarken, één van de laatste halten van hun vorige Europese tournee. Ik ben omver geblazen door de manier waarop dit warme gezelschap muziek maakt. Alles klopt: de kostuums, de doedelzakspelers, het indrukwekkende kasteel, maar ook de familiale warmte en gastvrijheid die de familie Beerten en de vele enthousiaste vrijwilligers uitstralen. Ik word in september 65 en dat ik op 17 november in het Sportpaleis sta met dit gezelschap, is nu al één van mijn mooiste verjaardagsgeschenken. Hier had ik alleen maar van kunnen dromen.”Micha Marah en Music Show Scotland animeren op kusttram - IMG 8099Vorige maand stond Micha Marah met de Music Show Scotland op het dak van het Antwerps Sportpaleis en voor de Kempense zangeres met hoogtevrees, was dat best wel spannend. Zondag trekt het gezelschap opnieuw alle aandacht en zorgen ze op De Kusttram met hun doedelzakmuziek voor extra animo. “Zondag wordt speciaal. Om 10.00 uur komen we aan bij de halte ‘Nieuwpoort Stad’. Daarna reizen we door en om 10.45 uur stoppen we bij ‘Middelkerke Casino’. Na een korte middagpauze verplaatsen we ons met De Kusttram richting Blankenberge waar we om 13.27 uur afstappen aan het station. Om 14.53 uur wandelen we door de Kapellestraat, de bekendste winkelstraat van Oostende. Daarna gaat het richting zeedijk en we eindigen om 17.00 uur op de avondmarkt van Mariakerke. Kom je ons tegen, maak je een selfie en deel je die op je Facebookpagina, dan heb je kans om een vip-pakket te winnen voor 4 personen, voor ons concert van 17 november in het Antwerpse Sportpaleis”, zegt Hans Beerten. Micha Marah vervoegt het gezelschap in de namiddag.

Meer info over de nieuwe Europese tournee van Music Show Scotland, vind je op www.musicshowscotland.com Tickets voor het concert van 17 november bestel je op www.teleticketservice.com, of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).