...

Dilbeek gaat dinsdag een Vlaamse en Duivelse Feestavond tegemoet

Dilbeek gaat dinsdag een Vlaamse en Duivelse Feestavond tegemoet - Aangepaste banner Vl Feest 2018Dilbeek gaat dinsdag een lange Vlaamse en Duivelse Feestavond tegemoet… !

Gezien het historisch voetbalgebeuren later op de avond, bundelden de diverse organisatoren van het Vlaams Feest en het Zomercafé aanstaande dinsdag in Dilbeek hun krachten! Hierdoor verschuiven een aantal oorspronkelijke uren in de programmatie, maar we hopen hiermee alle doelgroepen toch te kunnen bedienen. Dank alvast voor ieders begrip voor deze ongewone situatie!

Alles vindt plaats in de Kasteelhoeve. Het academisch gedeelte van het Vlaams Feest (oorspronkelijk voorzien in Dil’arte) start om 17u. Op het programma staan de viering van jubilerende verenigingen, de uitreiking van de Cultuurprijs 2018 en de feestrede van voorzitter Lucas Nijs. Aansluitend biedt de Cultuurraad een receptie aan.
In het kader van het Zomercafé start nadien om 18u15 (en dus niet om 20u!!) het optreden van Jelle Cleymans, Barbara Dex en Della Bosiers met hun programma ‘Kleinkunstparels’.
Het einde is voorzien om 19u30.

Wie rustig verder wil blijven keuvelen kan dat doen in de Kasteelhoeve. Wie de voetbaloorden wil opzoeken vindt ongetwijfeld zijn gading bij de vele Dilbeekse café’s of terrassen.
We wagen ons niet aan een voetbalpronostiek, maar van één zaak zijn we zeker: Dilbeek gaat dinsdag ongetwijfeld een lange Vlaamse èn Duivelse Feestavond tegemoet. Laat Dilbeek maar bruisen!

Lucas Nijs Guido Andries
namens Cultuurraad Dilbeek namens Werkgroep Vlaams Beleid Dilbeek