...

Het Witte Paard in Blankenberge is er klaar voor

-Blankenberge 21 juni 2018- Het is duidelijk dat de nieuwe zomershow van Het Witte Paard in Blankenberge weer hoge toppen zal scheren. Dit jaar ligt de nadruk iets minder op humor, maar vooral gevarieerde en tijdloze livemuziek, Het Witte Paard Showballet en vooral internationale acrobatische acts. Meer dan ooit zet het Witte Paard in op verwondering en adembenemende acrobatie. Van 13 juli tot en met 3 september 2018 is de legendarische revuetempel opnieuw ‘the place to be’.

Het Witte Paard in Blankenberge is er klaar voor - IMG 8131
Naast bekende Vlaamse namen zoals Nele Goossens, Patrick Onzia, Daisy Thys en Sandrine, zijn dit jaar ook enkele internationale kleppers van de partij. De Franse groep Ottawan scoorde in 1980 een nummer 1-hit met het nummer D.I.S.C.O. Het nummer Hands Up (Give Me Your Heart) klinkt iedereen ongetwijfeld bekend in de oren. Ongetwijfeld word er opnieuw op de tafels gedanst. Ook Vladimir Georgievsky zakt naar Blankenberge af. Hij werd wereldberoemd met zijn trampoline-act door zijn deelname aan Britain’s got Talent. Samen met Duo Farello, Duo Reyal en de acrobatische dansers Indra en Alexandra, zorgt hij ongetwijfeld voor spanning, sensatie en verwondering.

Het Witte Paard in Blankenberge is er klaar voor - IMG 8145 1

Dimitri Verhoeven, Steve Ryckier en Nathalie De Bruyn vervolledigen de affiche. De regie is in handen  van Jos Dom, en de Witte Paard Showband staat nog steeds onder leiding van Patrick Desmedt. Ambiance gegarandeerd! Voor het eerst blijft Het Witte Paard ook na de zomer open. In september staat de gloednieuwe show Good Vibrations op het programma. Later dit jaar kan u in het Witte Paard ook terecht voor een aantal unieke dinnershows. Voor meer informatie surft u naar de recent vernieuwde website www.wittepaard.be.

Het Witte Paard in Blankenberge is er klaar voor - IMG 8139

D.I.S.C.O. loopt van vrijdag 13 juli tot en met maandag 3 september 2018.Voor meer info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting, kunt u terecht op de website www.witte-paard.be of contacteer je Het Witte Paard op 050/41 11 00 – info@witte-paard.be. In de maanden juli en augustus is de balie in de Vissersstraat 53 elke dag open van 10u00 tot de start van de voorstelling.