...

Robert Falcon (23 – Lier) maakt een pittige dance make-over van Kiss Me

Robert Falcon (23 – Lier) geeft zeemzoete nineties-classic ‘Kiss Me’
20 jaar na release pittige dance make-over. In de zomer van 1998 bracht de Amerikaanse poprock band Sixpence None the Richer het zeemzoete ‘Kiss Me’ uit. De single veroverde wereldwijd stormenderhand  de charts en groeide uit tot een absolute nineties-classic. Exact 20 jaar na de release van ‘Kiss Me’, pakt de jonge Lierse dj/producer Robert Falcon uit met een heerlijke dance-versie van het nummer.

Robert Falcon (23 - Lier) maakt een pittige dance make-over van Kiss Me - Robert Falcon second batch 7(Foto: House Of Entertainment)

Tomorrowland 2018
Of Falcon met zijn ‘Kiss Me’ ook de wereld kan veroveren, valt natuurlijk nog af te wachten, maar dat zijn track de komende weken en maanden alvast de trommelvliezen van heel wat mensen zal bereiken, staat wel al vast. Robert staat op heel wat grote festivals in binnen- en buitenland deze zomer, waaronder Tušev Tek Barv (Ljubljana, Slovenië), Sunrise Festival (Gierle), Fantasia Festival (Hamme), Parookaville (Weeze, Duitsland) én, voor het tweede jaar op rij, Tomorrowland (Boom)! Na zijn indrukwekkende doortochten vorig jaar op hun talent-stage ‘Sound Of Tomorrow’ en ‘UNITE With Tomorrowland’ in Dubai, mag Robert Falcon zich voor de editie van 2018 opmaken voor een set op de ‘Musical Freedom’-stage. Deze immense stage wordt gehost door Tiësto en zal naast de Nederlandse wereldster, ook kleppers als Oliver Heldens en Mike Williams ontvangen.

“Laat de festivals maar komen!”, zegt Robert Falcon. “Ik kijk er enorm naar uit alleszins en denk dat ik met ‘Kiss Me’ ook gewapend ben met een ideale zomersingle. Een lekkere feelgood track, instant happiness voor de festivalgangers. Hopelijk valt het nummer ook bij de radiozenders in de smaak en kan ik er een zomerhit(je) mee scoren. Het succes van het origineel evenaren zal niet evident zijn, maar we mogen dromen hé”, besluit Falcon met de glimlach.

‘Kiss Me (ft. Ghostess)‘ van Robert Falcon is HIER verkrijgbaar op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify

Volg Robert Falcon op Facebook @RobertFalconOfficial