...

The Michael Jackson Tribute op 9 juni 2019 in Antwerpse Stadsschouwburg.

25 juni 2009 is het antwoord op de populaire quizvraag ‘wanneer overleed Michael Jackson’. Op 50-jarige leeftijd nam de wereld afscheid van The King of Pop, die zijn status verdiende met een gigantische collectie wereldhits, goed voor tussen de 300 en 400 miljoen verkochte albums wereldwijd. Het talent van Michael was al duidelijk toen hij op jonge leeftijd deel uitmaakte van The Jackson 5, een band die hij vormde met zijn broers. ‘I Want You Back’ , ‘ABC’ en ‘Can You Feel It’ werden Jackson 5-klassiekers. Voor Michael was het de ideale springplank om in 1972 met het gevoelige ‘Ben’ zijn eerste nummer één-hit te scoren. Diana Ross kon Michael nog even strikken voor The Wiz Stars en de monsterhit ‘A Brand New Day’, maar daarna schreef hij vooral zijn eigen muziekgeschiedenis. “Michael Jackson is tijdloze popmuziek die tien jaar na zijn dood verder leeft.

De excentrieke Jackson had niet alleen oor voor muziek, door zijn looks en legendarische dansmoves was hij een uitzonderlijk begenadigd en compleet artiest. Volgend jaar, op 9 juni 2019, een paar dagen voor zijn 10de overlijdensverjaardag, staat A Tribute To Michael Jackson in de Antwerpse Stadsschouwburg. Deze internationale productie werd in Groot-Britanië bewierookt door Michael Jackson-fans en bedolven onder positieve recensies. Op de sociale media sparen de bezoekers na afloop van de show alvast hun lof niet en reageren laaiend enthousiast: “Elke Michael Jackson-fan moet dit gezien hebben! Kippenvel!

Jackson-hits (‘Beat It’, ‘Thriller’, ‘Bad’, ‘Billy Jean’,…) worden uitgevoerd door een geweldige band en dansers, met vooraan de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson-vertolker ‘Ben’ (Ben Bowman)! “A Tribute To Michael Jackson is een muzikale reis doorheen 30 jaar repertoire van The King of Pop, met bijzondere aandacht voor The Jackson 5”, klinkt het bij organisator House of Entertainment.

Op www.ticketkopen.eu of 070/345.345 (Max. €0,30/Min) bestel je jouw tickets voor ‘The Michael Jackson Tribute’, dat plaatsvindt op 9 juni 2019 in de Antwerpse Stadsschouwburg.

‘The Michael Jackson Tribute’ wordt georganiseerd door House of Entertainment.

The Michael Jackson Tribute op 9 juni 2019 in Antwerpse Stadsschouwburg. - Affiche Michale Jackson Tribute(Foto: House Of Entertainment)