...

Lindsay, De Romeo’s en primeur voor Get Ready! op Festival van de Ambiance

Met een straatlengte voorsprong is Get Ready! de populairste Vlaamse boysband van de jaren negentig. Get Ready! treedt sinds vorig jaar weer op in z’n originele bezetting, met Koen, JM, Glenn en Jimmy, brengt terug nieuwe nummers uit en geniet nog steeds een immense populariteit. Zaterdag 1 december kunnen de boys, na 20 jaar, eindelijk hun blinde concertvlek wissen, want dan staan ze voor het eerst op het podium van ’t Kuipke in Gent. Get Ready! is één van de blikvangers op de 8ste  editie van het Festival van de Ambiance. Naast hun komst, voegt organisator House of Entertainment ook Lindsay en De Romeo’s toe aan de line-up. Eerder werd al bekendgemaakt dat ook Sergio, Swoop en Willy Sommers op 1 december van de partij zullen zijn. Festivaltickets bestel je op www.festivalvandeambiance.be

Lindsay, De Romeo’s en primeur voor Get Ready! op Festival van de Ambiance - Get Ready(Foto: House Of Entertainment)

De geschiedenis van Get Ready! begint in 1995, wanneer Koen, JM, Glenn en Jimmy bij elkaar komen en besluiten om als boysband muziek te gaan maken. Met ‘Diep’, ‘Laat’, ‘Marjolein’ en ‘Vuur’ zorgde Get Ready! voor een weergaloos debuut. Stuk voor stuk werden de singles superhits en stuwden de liedjes de populariteit van de boys naar een in Vlaanderen nooit eerder gezien hoogtepunt. Midden jaren negentig was de Get Ready!-mania in Vlaanderen compleet, met gillende fans en massahysterie tijdens de optredens. De fans van het eerste uur zijn hun idolen trouw gebleven en hebben hun onvoorwaardelijke liefde doorgegeven aan hun kinderen en kleinkinderen, met als gevolg dat Get Ready! in de originele bezetting nog steeds één van de hotste acts is in Vlaanderen. “Wij zeggen vaak in interviews dat we overal al op het podium hebben gestaan, maar dat is niet helemaal waar. Eén van de blinde vlekken op onze concertkaart is ’t Kuipke in Gent. We hebben een sterke band met Gent, want vorig jaar hebben we er ons eerste reünie-optreden gegeven, maar in ’t Kuipke hebben we nog niet gespeeld en daar komt na 20 jaar eindelijk verandering in. Op 1 december zijn we erbij op het Festival van de Ambiance, het grootste indoor ambiancefeest van Gent en omstreken. Heerlijk!”, zegt Koen van Get Ready!

Lindsay, De Romeo’s en primeur voor Get Ready! op Festival van de Ambiance - Swoop(Foto: House Of Entertainment)

Het Festival van de Ambiance blijft verrassen én we blijven vooral ook de kaart trekken van de populaire artiesten. De aankondigingen van Sergio, Swoop en Willy Sommers legden ons geen windeieren en werden enthousiast onthaald door onze trouwe bezoekers. Aan de line-up voegen we nu Get Ready!, de iconische, populaire boysband. Ook De Romeo’s en Lindsay hebben toegezegd en zijn op 1 december opnieuw van de partij op ons festival”, zegt Kris Bloemen namens organisator House of Entertainment.
Wie Get Ready! op 1 december 2018 op het Festival van de Ambiance eindelijk eens aan het werk wil zien in ’t Kuipke Gent, samen met De Romeo’s, Lindsay, Sergio, Swoop en Willy Sommers, kan vandaag nog z’n tickets bestellen op www.festivalvandeambiance.be of telefonisch op 070.345.345 (Max. €0,30/Min).

Meer info vind je op www.festivalvandeambiance.be

Het Festival van de Ambiance is een organisatie van House of Entertainment.

Lindsay, De Romeo’s en primeur voor Get Ready! op Festival van de Ambiance - affiche festival van de ambiance 2018(Foto: House Of Entertainment)