...

Bilzen Mysteries

Op Hemelvaart, donderdag 10 mei, start het Moederdagweekend op Bilzen Mysteries en trakteert de toeristische topattractie alle vrouwen op een mini-orchidee. “Wie op zoek is naar een origineel moederdaggeschenk, of wie al lang met het idee speelt om Bilzen Mysteries te bezoeken, die moet zeker langskomen tijdens ons verlengde moederdagweekend. Het begint al op donderdagavond 10 mei, Hemelvaart, en het eindigt zondagavond 13 mei. Alle vrouwen die Bilzen Mysteries bezoeken, worden getrakteerd op een mini-orchidee. Voor deze actie werken we samen met de mensen achter het wereldvermaarde Fleuramour-evenement en met Orchids & So, één van de specialisten wat betreft bloemschikken en orchideeën. Zolang de voorraad strekt, trakteren we. Het blijft nog altijd aangewezen om op www.bilzenmysteries.be vooraf je tickets te reserveren”, zegt coördinatrice Lore Swennen.

Bilzen Mysteries - Bilzen Mysteries(Foto: House Of Entertainment)

De toeristische topattractie Bilzen Mysteries blijft het dit voorjaar goed doen, met duizenden bezoekers die tijdens het weekend, vanaf zonsondergang, vlot de weg vinden naar de Landcommanderij Alden Biesen;. “Mensen houden ervan om in te stappen in onze actieve wandelfilm en 1,5 uur op pad te gaan met Jan Decleir, die als De Heer van Biesen een rondleiding geeft in 800 jaar geschiedenis. Het geheel wordt afgesloten met een wervend klank- en lichtspektakel dat een glimlach tovert op de gezichten van jong en oud”, zegt Bilzers Schepen Guy Swennen. Met Pasen werd er succesvol gezocht naar lichtgevende paaseieren en tijdens het moederdagweekend, dat donderdagavond 10 mei (Hemelvaart) begint en eindigt op zondagavond 13 mei, worden alle vrouwen getrakteerd op een mini-orchidee. “Fleuramour – Passion for Flowers geeft internationale uitstraling aan Alden Biesen en daarom vinden we het fijn dat zij met ons willen samenwerken, wat zorgt voor een uniek bloemenboeket dat we al onze vrouwelijke bezoekers kunnen aanbieden, exclusief tijdens het moederdagweekend. Het is ‘zolang de voorraad strekt’, dus adviseren wij graag om vooraf je tickets voor je bezoek online te reserveren via www.bilzenmysteries.be . We doen deze actie ook in samenwerking met Orchids & So, dé bloem- en orchidee-specialisten”, zegt Bilzen Mysteries coördinatrice Lore Swennen.

 

Bilzen Mysteries is tijdens het moederdagweekend uitzonderlijk geopend op donderdag 10 mei. Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 mei kan je, vanaf zonsondergang, Bilzen Myteries beleven op de prachtige