...

Bomma Irma (88) is klaar voor I love the 90’s

Bomma Irma (88) is klaar voor I love the 90’s - Dj Ward Bomma 1 preview(foto: House Of Entertainment)

Morgen 7 april, vindt in de Hasseltse Ethias Arena de 11de editie plaats van I love the 90’s. Met 20.000 bezoekers per jaar, is het nog steeds de grootste ééndags 90’s-party van Europa. Blikvangers op de komende editie zijn o.a. Aqua (‘Barbie Girl’), Chesney Hawkes (‘The One and Only’) en Right Said Fred (‘I’m Too Sexy’). De meest opvallende toeschouwer die je zaterdag in de massa terugvindt, is zonder twijfel de bijna 88-jarige Irma Nulens. De kwieke Limburgse bomma kijkt uit naar het feest van de jaren negentig. “Het is de derde keer dat ik te gast ben op I love the 90’s en ik kom opnieuw supporteren voor mijn kleinzoon, DJ Ward. Ik vind het schitterend om hem bezig te zien. Ongelofelijk hoe hij de mensen meekrijgt. Ik sta met veel bewondering te kijken. Voor mij is dat werkelijk ‘genieten’ en hij krijgt mij ook mee aan het dansen. Tussen de jonge mensen voel ik mij prima”, zegt Irma enthousiast.

Het was mijn vader Jean die me op zeer jonge leeftijd mijn eerste draaitafels kocht. Mijn bomma zag het gebeuren en steunde mij van in het begin. Ik ben ook voor een groot stuk grootgebracht door mijn grootouders. Ondanks dat ze bijna 88 is, is mijn bomma nog steeds jong van geest. Wekelijks eten we samen en praten we bij over de dingen des levens. Ze wil graag weten waar ik moet spelen. Ja, dat volgt ze allemaal he”, zegt DJ Ward.Enerzijds uit ze haar bezorgdheid, omdat ik vaak lange reizen heb voor dj-sets in België en daarbuiten, anderzijds is er die enorme fierheid en zolang haar gezondheid het toelaat, komt ze kijken en luisteren naar mijn dj-sets, en dat vind ik geweldig. Voor haar zijn dat unieke momenten. Afgelopen nieuwjaar was ze te gast in Genk toen ik er draaide op de Champagneparty. Deze zomer gaat ze speciaal op vakantie naar Oostende en komt ze kijken als ik draai op de Nacht van Oostende, en zaterdag staat ze tussen het publiek mee te genieten op I love the 90’s in een bomvolle Ethias Arena. De gemiddelde leeftijd van onze partybezoekers zaterdag is 20 à 25 jaar, maar ons bomma bewijst dat er ook plek is voor, uiteraard de dertigers en veertigers, maar ook de tachtig-plussers. Iedereen die goesting heeft om te komen dansen op de muziek van de jaren negentig is zaterdag van harte welkom op I love the 90’s. Snelle beslissers bestellen de laatste tickets online op www.ilovethe90s.be
I love the 90’s vindt zaterdag 7 april 2018 plaats in de Hasseltse Ethias Arena, met o.a. Aqua, Right Said Fred, Chesney Hawkes en DJ Ward.

Bomma Irma (88) is klaar voor I love the 90’s - i love the 90s 1

De laatste tickets bestel je nu online op www.ilovethe90s.be