...

Populaire Breezers doen een comeback op I love the 90’s

Alarm voor de Breezer-fanswant het zeemzoete drankje met slecht 4 % alcohol maakt op 7 april 2018 zijn comeback in de Hasseltse Ethias, tijdens de 11de editie van I love the 90’s – The party. “Ja, het is een stunt van formaat dat we op de grootste 90’s party van Europa, dankzij de samenwerking met Bacardi Martini, de populaire Breezers uit de jaren negentig kunnen aanbieden aan ons publiek. Orange, Lime en Watermelon zijn de populaire smaken die onze bezoekers kunnen ontdekken of opnieuw herontdekken. In de jaren negentig dronk je Breezers als je uitging, en de Breezer-cultuur was zo populair dat er  tien jaar geleden nog 30 miljoen liter werd verkochten van het likeurhoudende drankje. Na de Buffalo’s, Tamagothi’s en Pokémons, vieren we de terugkeer van de Breezers op onze party en als je ze met mate drinkt, blijft het zoete, 4 % alcoholhoudende drankje de ganse party smaken”, zegt Kris Bloemen namens de organisatie.

Populaire Breezers doen een comeback op I love the 90’s - ILT90s breezer preview(Foto: House Of Entertainment)

Tijdens of tussen de optredens van o.a. Right Said Fred, DJ Pat Krimson, Chesney Hawkes, Cherry Moon Trax, DJ Ward of headliner Aqua, kunnen er op I love the 90’s Breezers besteld worden aan de toog. In ons land is het de eerste keer dat een concertorganisatie op zo’n grote schaal Breezer aanbiedt aan het publiek.

 

I Love the 90’s – The party vindt plaats op zaterdag 7 april 2018 in de Ethias Arena, Hasselt, met optredens van o.a. Right Said Fred, Chesney Hawkes, DJ Ward, DJ Paul Elstak, Cherry Moon Trax, DJ Ward, DJ Pat Krimson en headliner Aqua. De allerlaatste tickets bestel je nu op www.ilovethe90s.be