...

Cherry Moon Trax: Van het I love the 90’s-podium naar de MainStage op Tomorrowland

Na Dimtri Vegas & Like Mike, Regi en Lost Frequencies, dropt Tomorrowland de 90’s-sensatie Cherry Moon Trax deze zomer op de MainStage. Voor de Cherry Moon Trax-dj’s Yves Deruyter en DJ Ghost in Boom spelen, staan ze op 7 april 2018 exclusief op het I Love the 90’s-podium in de Hasseltse Ethias Arena. Wie dat ‘House of House’-feestje wil meemaken, kan nu de allerlaatste tickets bestellen, via www.ilovethe90s.be

Inhoudsopgave toon

Op 1 februari 1991 opende de legendarische Cherry Moon discotheek in Lokeren zijn deuren. House was razend populair, waardoor de Cherry Moon verzamelalbums én het epische ‘The House of House’ aansloegen bij het brede publiek. “Voor wie erbij was, waren het onvergetelijke tijden, maar het strafste is dat House-muziek de voorbije 25 jaar een publieke verjonging heeft gekregen. De YouTube-generatie ontdekte Cherry Moon Trax. Dat zien we als wij spelen. Vooraan staat de jeugd en wat verder de mensen die ons doorheen de jaren zijn blijven volgen”, zegt DJ Yves Deruyter, die samen met DJ Ghost invulling geeft aan de Cherry Moon Trax.

Cherry Moon Trax: Van het I love the 90’s-podium naar de MainStage op Tomorrowland - Cherry Moon(foto: House Of Entertainment)

I love the 90’s

I love the 90’s heeft Cherry Moon Trax een boost gegeven. Een paar jaar geleden waren we al eens te gast in de Hasseltse Ethias Arena en we stonden ook al op het I love the 90’s-podium op Tomorrowland. Nu hebben de organisatoren gevraagd of we in Boom op de MainStage willen spelen. We konden het bijna zelf niet geloven, maar in juli is het zover en daar zij we uiteraard heel fier op, want het is de eerste keer dat het Retro House-genre zo’n forum krijgt. Voor het zover is, spelen we 7 april terug op de grootste 90’s-party van Europa, I love the 90’s. En ik zweer je dat het een vet feestje wordt”, zegt DJ Ghost.

Cherry Moon Trax: Van het I love the 90’s-podium naar de MainStage op Tomorrowland - i love the 90s

De laatste tickets voor I love the 90’s, op zaterdag 7 april 2018 in de Hasseltse Ethias Arena, met Cherry Moon Trax, Aqua, Right Said Fred, DJ Paul Elstak, e.v.a., bestel je nu op www.ilovethe90s.be