...

Vlamingen houden duidelijk van Jan Smidt

Jan Smit: “Ongelofelijk, maar 12.000 mensen hebben al concertkaarten gekocht voor mijn eerste Sportpaleis-concert op 10 maart en dan moet het volksfeest nog beginnen!”

Voor zanger Jan Smit wordt zaterdag 10 maart een nieuwe mijlpaal in zijn rijk gevulde carrière want die dag staat hij voor het eerst, met zijn live band in het Antwerpse Sportpaleis om er zijn 20-jaar carrière te vieren in Vlaanderen. “Als kind droomde ik er al van om één keer te kunnen optreden in de bekendste concertzaal van Vlaanderen. Bryan Adams, Robbie Williams, Adèle en zo kan ik nog een tijdje doorgaan met ronkende namen op te sommen die allemaal hebben gespeeld in het Sportpaleis en binnenkort, op 10 maart is het mijn beurt.

Vlamingen houden duidelijk van Jan Smidt - P1050072

Het eerste ticket kreeg ik van Sven Nys die mij ermee verraste tijdens een uitverkocht concert in de Hasseltse Ethias Arena. Je hoopt dat je fans en je publiek er net als jij zin in hebben, maar dat er nu al meer dan 12.000 tickets verkocht zijn voor het ‘Jan & AllemanSportpaleisconcert overtreft alles. Hier kon ik alleen maar van dromen en dan moet het volksfeest nog beginnen. Mijn bandje is er klaar voor, ik ben er klaar voor en ook de gastartiesten K3, André Hazes, Ianthe Tavernier, Christoff, De Romeo’s én Lindsay hebben er ongelofelijk veel zin in. Voor Lindsay wordt het bijzonder want het is haar eerste officiële optreden na haar zwangerschapsverlof en dat vind ik helemaal geweldig”, zegt Jan Smit enthousiast.

Vlamingen houden duidelijk van Jan Smidt - Image00001

Concertorganisator House of Entertainment laat weten dat de laatste kaarten te koop zijn. “De productie was uitgetekend op 10.000 tickets. We hebben de marge wat verruimd, zitten nu aan 12.000. Er zijn nog tickets te koop, goede plaatsen maar dan moet je snel handelen en beslissen voor het is uitverkocht”, zegt Kris Bloemen.

Vlamingen houden duidelijk van Jan Smidt - P1050137

Tickets voor het ‘Jan & Alleman’-concert van Jan Smit, op zaterdag 10 maart om 20.00 uur in het Antwerps Sportpaleis kan je reserven op www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Het concert is een organisatie van House of Entertainment.