...

Wafelenbak voor het goede doel in Haaltert

Wafelenbak voor het goede doel in Haaltert - WafelenbakWafelenbak voor het goede doel

Op woensdag 6 december bakt het gemeentepersoneel, de bestuursleden van de gemeentelijke adviesraden, de burgemeester en schepenen opnieuw wafels voor jou en ten voordele van het goeie doel.

Bestel vóór 4 december je pakketjes wafels. Tussen 13 en 17 u. kan je je bestelde wafels komen afhalen aan het gemeentehuis, de sporthal of HOC De Fransman.

Of je heb je plots een hongertje na school of na het werk? Kom eens langs aan het gemeentehuis om een wafel te eten met een warme chocomelk. Ter plaatse kan je geen bestelling meer doorgeven, die moet vooraf gebeuren.

Afhaalpunten
Er worden dit jaar geen bestellingen meer aan huis geleverd.

Vooraf bestelde wafels kunnen op drie plaatsen tussen 13 en 17 u. afgehaald worden:
• Gemeentehuis, Hoogstraat 41
• Sporthal, Pastorijweg 23
• HOC De Fransman, Heldergemstraat 136

Die namiddag kan je een (onbestelde) wafel komen eten aan de voorkant van het gemeentehuis. Enkel losse wafels. Je kan geen pakketjes wafels meer meenemen die niet besteld zijn.

Bestellen
Bestel vóór 4 december je pakketjes wafels. De wafels worden per vier verpakt.

• 4 wafels: 3 euro
• 8 wafels: 5 euro
• 12 wafels: 8 euro
• 16 wafels: 10 euro
• 20 wafels: 13 euro
• 24 wafels: 15 euro

Bestel ze via www.haaltert.be/e-loket met formulier ‘Bestelling Wafelenbak 2017’ of via 053 85 86 34. Geef bij je bestelling ook je afhaalpunt door.

Betaling
De betaling gebeurt bij afhaling.

Goede doelen 2017
De opbrengst van de Wafelenbak wordt dit jaar verdeeld over deze twee projecten:

Brussenkamp
De brussen zijn de broers en zussen van kinderen met een beperking, tussen de 4 en 18 jaar oud uit heel Vlaanderen. Een brus zijn is niet altijd eenvoudig. Daarom is er het brussenkamp.

De belangrijkste meerwaarde van het brussenkamp is het feit dat het de brussen de kans geeft andere brussen te ontmoeten en onderling ervaringen uit te wisselen. Brussen zien, horen en voelen tijdens dit kamp dat er nog andere brussen zijn, die dezelfde dingen meemaken. En het is net door samen te zijn met lotgenoten en de veiligheid te voelen dat op een brussenkamp alles kan en mag verteld worden, dat dit kamp op geen enkele manier te vergelijken is met een ‘gewoon’ jongerenkamp.

Schoonderhage vzw
Een organisatie die dagbesteding en woonondersteuning biedt aan volwassen personen met een (vermoeden) van beperking. Dit op diverse locaties verspreid over de ruime regio Aalst, Ninove, Haaltert, Denderleeuw, Herzele met een ruim aanbod in dagactiviteiten.

Op 1 september 2017 gingen ze van start met een nieuwe woning in Haaltert.