...

Dennis Black Magic nieuwste film in Aalsterse videotheek

Olivier Van den Borre & Dennis Black Magic
Olivier Van den Borre & Dennis Black Magic

Dennis Black Magic nieuwste film in België enkel verkrijgbaar in Aalsterse videotheek

De nieuwste productie van Black Magic ‘Politie van de Buurt: de Grote Gangbang’ komt binnenkort uit op DVD. De film is een erotische parodie op de populaire VTM-reeks ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’ en heeft reeds heel wat media aandacht verkregen.

Nu de film op DVD zal verschijnen heeft Dennis Black Magic een exclusieve samenwerking aangegaan met Videotheek Hollywood te Aalst. Zaakvoerder Olivier Van den Borre: “We zijn zeer tevreden om deze Vlaamse topproductie als enige te mogen verkopen. Vanaf 6 oktober verwachten we een hele hoop Black Magic fans van over het hele land”

Dennis Black Magic heeft een band met de Aalsterse videotheek sinds hij in 2002 samen met andere BV’s zijn handafdrukken heeft vereeuwigd in hun plaatselijke Wall of Fame. Zo zijn er ook nog handafdrukken te bewonderen van o.a. Erik Van Looy, Stijn Coninx, Jan Verheyen en Robbe De Hert. Videotheek Hollywood is een van de laatste grote videotheken van België, de zaak breidde onlangs zelfs nog uit.

Olivier VDB : “De laatste jaren hebben we een mooie stijging achter de rug. Meer en meer mensen gaan opnieuw liever naar de videotheek. Het is goedkoper, de films zijn er sneller maar vooral onze service is belangrijk. Zo verhuren wij bijvoorbeeld absoluut geen barslechte films die je na 5 minuten afzet. Bij ons komt de klant immers de dag nadien terug en wij willen natuurlijk enkel tevreden klanten aan de toog.”