...

Zomerse Ressortfeesten in Geraardsbergen

Zomerse Ressortfeesten in Geraardsbergen - foto geraardsbergen

Zomerse Ressortfeesten in Geraardsbergen

Komend weekend wordt er niet alleen veel zon voorspeld. Jeugdhuis De Ressort voorspelt u op zaterdag 23 september ook een leuke, zonnige dag waarin u kan geniet van heel wat verschillende activiteiten.

Jeugdhuis De Ressort gaat hiervoor op verplaatsing naar de terreinen van KSV Geraardsbergen (Molendreef te Geraardsbergen).

Vanaf 15.30 uur is iedereen GRATIS welkom. Het voetbalterrein wordt omgebouwd tot een plein vol leuke activiteiten: KUBB, petanque, volksspelen, volleybal en een mini-voetbaltornooi zullen voor u klaarstaan! Voor de kleinsten is er een kidscorner met springkasteel en reuzespelen.

Na al dat harde labeur zorgt Jeugdhuis De Ressort voor een lekkere BBQ à volonté vanaf 18.30 uur aan 12 euro p.p (kinderen eten voor 8 euro). Kaarten hiervoor zijn ook aan de kassa te verkrijgen. Tijdens de BBQ kan u verder genieten van zomerse drankjes én om twintig uur wordt de BBQ vergezeld door live covers van de groep ‘Ball & Chain’.

Omstreeks 22 uur begeven we ons naar binnen voor een bruisende Afterparty met veelbelovende line-up: ‘Flying Falcon’, ‘DJ Rob Da Bank’, ‘WILL’ en ‘Man of Luma’ beloven een spetterende afsluiter te worden van deze Ressortfeesten.

Jeugdhuis De Ressort zorgt deze dag voor een afwisselend programma dat tevens GRATIS voor u wordt verzorgd. Zeker komen is de boodschap!