...

Royal Latem Golf Club organiseert Charity Golf ten voordele van Mercy Ships

Royal Latem Golf Club organiseert Charity Golf ten voordele van Mercy Ships - golfRoyal Latem Golf Club organiseert op 1 september een Charity Golf ten voordele van Mercy Ships

Op 1 september gaat er op de Royal Latem Golf Club in Sint-Martens-Latem een golfwedstrijd door waarbij alle opbrengsten naar Mercy Ships gaan. Circa 120 golfers nemen deel aan dit sportieve evenement. Het bestuur van de Royal Latem Golf Club stelt de golf gratis ter beschikking en vele sponsors zorgen voor aantrekkelijke prijzen. De opbrengst wordt besteed aan projecten van Mercy Ships in Afrika. Vorige week is het ziekenhuisschip de Africa Mercy aangekomen in Kameroen voor een werkperiode van 10 maanden om weer duizenden mensen hoop en genezing te brengen.

Bezielende kracht
Kathleen Gouwy kunt u dagelijks vinden in het restaurant van de Royal Latem Golf Club. Zij is de bezielende kracht achter de Charity Golf voor Mercy Ships en een enthousiaste ambassadrice.
Met het golftoernooi van Mercy Ships wil ze de “go-between” spelen tussen de allerarmsten en onze welgestelde wereld en het wonderschip dichter bij ons brengen.
Kathleen: “Oprechte dank aan de Royal Latem Golf Club voor de mooie medewerking en steun. Het is een gebaar dat levens weer hoopvol maakt voor patiënten en hun families. Allemaal mirakeltjes waar wij een beetje aan kunnen bijdragen.”

Over Mercy Ships Mercy Ships vaart met een volledig operationeel ziekenhuisschip, de Africa Mercy, naar de allerarmsten toe. De Africa Mercy was vroeger een treinferry die omgebouwd werd tot het grootste private ziekenhuisschip ter wereld. Waar vroeger een trein stond, vind je nu de beste medische apparatuur en de beste chirurgen. 100% vrijwillig, maar wel 200% gepassioneerd. Alle chirurgen, verpleegkundigen en andere vrijwilligers betalen hun eigen reis- en verblijfskosten. Hierdoor kan zoveel mogelijk geld gaan naar de projecten, aankoop van medisch materiaal en de zorg voor patiënten. Meer info op www.mercyships.be