...

Nacht van de leerkracht steunt goed doel

Nacht van de leerkracht steunt goed doel

In 2016 werd de Nacht van de Leerkracht in Aalst geboren. Een eerste editie ging door in Arty Party, maar door het grote succes breiden de organisatoren het event uit. “Vorig jaar waren we snel volledig uitverkocht en hebben we aan de kassa verschillende mensen moeten weigeren. Dit was niet leuk voor de leerkrachten, maar ook niet voor ons. Het was binnen een geweldig feestje en iedereen moet daarvan kunnen mee genieten!”, zegt Elke Van Neck, één van de organisatoren van het event.

“Met enkele oud-scouts zijn we dit initiatief vorig jaar gestart. De opbrengst gaat integraal naar de bouw van het nieuwe jeugdverblijf op Schotte. Mensen vragen mij soms welke reis ik met dat geld ga maken, maar niets is dus minder waar!”, lacht Elke Van Neck.

Iedereen, ook niet-leerkrachten, is welkom. Het feestje op vrijdag 30/6 gaat door in de Sulbb (voormalig fabriekspand in Hertshage). Het toegangsticket tot een feestzomer kost amper 7 euro en is te verkrijgen bij Freedom, Comar Sport of De Looyerij. Op = op!

Nacht van de leerkracht steunt goed doel - nacht van de leerkracht