...

Pat Krimson doet het niet alleen met Loredana

Pat Krimson doet het niet alleen met Loredana - pat krimsonPat Krimson doet het niet alleen met Loredana ! Zijn nieuwe partner in crime is Bart Vanhoyland alias Dizkodude.

“Vrijdag komt hij uit in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en de Scandinavische landen”, zegt Pat Krimson enthousiast wanneer hij praat over zijn nieuwe single ‘Living For The Weekend’, een track die hij gemaakt heeft met de DJ/Producer Dizkodude en de Australische zanger Luke August.

“We blijven met 2Fabiola optreden, maar opteren voor 2 solosingles. Loredana focust zich bewust op haar Nederlandstalige carrière, waardoor er voor mij extra tijd vrijkomt die ik kan investeren in het Pat Krimson-verhaal. Als deejay sta ik nog altijd wekelijks achter de draaitafels (Genk on Stage/Tomorrowland, enz.) in de hipste discotheken, clubs en festivals. Mijn publiek is mijn beste graadmeter. Ik zie direct als iets marcheert of niet. Mijn drive en plezier is groter dan ooit”, vertelt Patje

Dizkodude & Luke August

Patje: “Bart V. alias Dizkodude heeft met ‘Faith’ en ‘Nightstar’ twee succesvolle releases op zijn naam staan. Samen besloten we om de krachten te bundelen in een gemeenschappelijk Internationaal project. Ik heb even getwijfeld want tegenwoordig is het niet meer zo evident om iets nieuws te lanceren, laat staan Europees. Ons netwerk zorgde ervoor dat we de Australische zanger Luke August mee kregen in ons bootje. De juiste man op de juiste plaats en vooral de juiste stem die kleur geeft aan ‘Living For The Weekend’. Toen de plaat klaar was, boden we hem aan bij een aantal Europese labels en tot onze grote verbazing hebben ze de track onmiddellijk getekend. De strafste reactie kwam uit Zwitserland van DJ Antoine en Mad Mark. Het duo scoorde niet alleen met ‘Welcome To St.Tropez’, ze maakten ook al remixen voor Pitbull, Mary J. Blige, P.Diddy, Robin S. en ga zo maar door. Die gasten geloven zo sterk in ‘Living For The Weekend’ dat ze zijn afgekomen met een ijzersterke remix. Een bom!”

Vrijdag 16 juni is dus de Europese release van ‘Living For The Weekend’ van Pat Krimson, Dizkodude feat. Luke August. In Duitsland en de Scandinavische landen brengt Kontor hem uit. In Zwitserland doet het Houseworks-label dat en in Nederland support Strenghold de release. “We geloven er allemaal sterk in. Een aantal radio-dj’s in Zweden die het nummer al gehoord hebben, waren laaiend enthousiast, dus ik ben benieuwd hoe het verhaal straks verdergaat. Voor ik het weet zit ik weer op de vlieger en slaap ik weer op de luchthavens”, zegt Patje al lachend.

Zaterdag 17 juni staat Pat Krimson met Dizkodude op de openingsavond van Baouzza in Hasselt (22.00 uur). DJ Pat Krimson is ook geboekt deze zomer op o.a. Genk On Stage, AtmoZ Outdoor (Eindhoven), Sunrise Festival, Tomorrowland, Ibiza Beach Festival, Lolands, e.v.a.

‘Living For The Weekend’ van Pat Krimson, Dizkodude en Luke August, verschijnt in België op het Houseworks-label en is vanaf vrijdag 16 juni digitaal te koop en te beluisteren via streaming.