N-VA viert Moederdag op Dilbeekse boerenmarkt

-Dilbeek- Naar aanleiding van Moederdag (morgen 14 mei) verrastte N-VA Dilbeek de bezoekers van de wekelijkse boerenmarkt en meer bepaald de moeders vandaag door het overhandigen van een gele roos. Dit om alle moeders letterlijk in de bloemetjes te zetten, en ook een signaal te geven dat het afschaffen van Moederdag voor N-VA geen optie is wat een Franstalige schooldirecteur ook moge zeggen.
N-VA viert Moederdag op Dilbeekse boerenmarkt - Image00021 1
De uitreikers van dienst waren burgemeester Willy Segers, schepenen Diane Van Hove, Stijn Quaghebuer, OCMW raadslid Katrien van Lindt en bestuursleden Johan Maertens en Paul Van den Bosch. De actie kende een groot succes en na een goed uurtje waren de 250 rozen veranderd van eigenaar! De aanwezige moeders wisten het N-VA gebeuren duidelijk te waarderen en dat lieten ze meermaals blijken door een bedankje aan het adres van de uitdelers.
N-VA viert Moederdag op Dilbeekse boerenmarkt - Image00019 1
We hebben uit goed ingelichte bron vernomen dat de actie morgen (op Moederdag) nog eens zou worden hernomen. Dus moeders het is belangrijk dat je morgen één of andere activiteit in de gemeente aandoet, en wie weet kom je deze N-VA mensen wel tegen. aarzel zeker niet om op deze mensen af te stappen om een mooie roos overhandigd te krijgen. ze zullen ze met plezier en een grote glimlach overhandigen. N-VA wil ook langs deze weg alle moeders een “gelukkige Moederdag” toewensen.
N-VA viert Moederdag op Dilbeekse boerenmarkt - Image00013 2