...

Inbrakenplaag in bedrijvencomplex in Erembodegem

OPSPORINGSBERICHT : Inbrakenplaag in bedrijvencomplex in Erembodegem

Op verzoek van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, verspreidt de politie volgend opsporingsbericht :

In de maand februari 2017 werd het bedrijvencomplex gelegen in de Korte Keppestraat in Erembodegem (Aalst) geteisterd door een georganiseerde dievenbende. De bende sloeg toe op 3, 8 en 17 februari 2017.

Telkens 3 à 4 daders drongen het bedrijvencomplex binnen Ze gebruikten voorhamers en schroevendraaiers om de deuren te openen. De buit bestond voornamelijk uit laptops en geld.

Bij de feiten van 3 en 8 februari is er één dader duidelijk herkenbaar. Bij het laatste feit van 17 februari waren ze allemaal gemaskerd. Het bedrijventerrein ligt in Aalst langs de E40 in de richting van de kust. De tuin van enkele gebouwen geeft uit op de snelweg. De politie houdt er rekening mee dat de daders een voertuig op de pechstrook geparkeerd hebben, om zo makkelijk weer weg te komen.

Misschien heeft iemand dat voertuig zien staan. Op 3 februari, rond kwart voor 3 ’s nachts, op 8 februari rond tien over 1 ’s nachts of op 17 februari tussen 4 uur en half 6 ’s ochtends.

Beschrijving van de dader die duidelijk in beeld is op 03 en 08/02/17. De man is van vreemde origine, heeft kort zwart haar met op de kruin beginnende kaalheid, dikke wenkbrauwen een baard . Hij droeg steeds sportieve kledij.

Wie herkent de daders op de bewakingsbeelden of heeft meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 300 of via opsporingen@police.belgium.eu

U kan het bericht herlezen op de website van de politie www.politie.be

Inbrakenplaag in bedrijvencomplex in Erembodegem - inbraak eremb foto pol