...

Witte paard Blankenberge maakt zich op voor Paas- en Zomershow

Witte paard Blankenberge maakt zich op voor Paas- en Zomershow - affiche merveilleuse 600

-Blankenberge- Het Witte paard in Blankenberge maakt zich op voor Paas-en zomershow na een kalme winter. Het is weer zover alvorens de zomershow op het publiek los te laten, komt het Witte paard eerst nog met een Paasshow. Na een eerste poging en het grote succes verleden jaar besliste men op hetzelfde elan door te gaan en terug te kiezen voor een Paasshow onder de titel:” La Merveilleuse Revue 2017″

Deze zal doorgaan op zaterdag 15 en zondag 16 april. Vier internationale topacts zullen het publiek naar adem doen happen. Natuurlijk is er weer he topless showballet van zes danseressen in een nieuwe en sensuele choreografie, zij zorgen voor dat tikkeltje extra sensatie in de revuetempel. Sandrine, de femme fatale met nachtengalenstem, is uiteraard ook opnieuw van de partij. Het Witte Paard is voor haar een vertrouwde omgeving waar ze graag terugkomt, zo ook deze zomer.
Witte paard Blankenberge maakt zich op voor Paas- en Zomershow - La merveilleuse revue 2017
Coco Jr. is een nieuwe aanwinst in de paasshow. De leadzanger van The Dinky Toys is een notoir podiumbeest en topentertainer die met onweerstaanbare verleidingstrucks en wisecracks het publiek moeiteloos weet in te palmen. Pino Baresi vindt na lange tijd (1996 & 1997) ook zijn weg terug naar Het Witte Paard. De show is op internationale maat gemaakt en bevat dus vooral zang en dans (plus één internationale komische act) en is dus ook geschikt voor een anderstalig publiek.

De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde en tijdloze muziek, sensuele dans, onovertroffen acrobatie, sketch en oogverblindende kostuums. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Ben Van den Keybus is producent en verantwoordelijk voor het concept.
Voor aanvang van de show kan er uiteraard gedineerd worden in restaurant Starckx van Het Witte Paard Hotels & Events. Tickets kosten €42/€39/€37, het arrangement met showdiner In Aazaert komt neer op €99 p.p.

PAASACTIE:
Combineer een avondje uit met een verblijf in een van onze 4-sterren hotels en ontvang een fles champagne tijdens uw verblijf. Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be of contacteer je Het Witte Paard op 050/41 11 00 of via mail op info@witte-paard.be

Na de Paasshow is het uiteraard tijd om af te tellen naar de premiére van de zomershow:”revue 2017: Fascination”. Bovenaan de affiche prijkt de legendarische d i s c o- en salsagroep The Gibson Brothers, gekend van de wereldhits Cuba en Que Sera Mi Vida. In 2011 bliezen ze het dak van Het Witte Paard er al af. Daarnaast is The Barry White Experience, na een meer dan geslaagde doortocht in 2012 tijdens de Soley Soley show, ook van de partij voor Fascination 2017. Reken maar op vele klassiekers van ‘The Walrus of Love’, met o.a. You’re the first, the last, my everything, Never gonna give you up en Can’t get enough of your love enz…

De zomershow is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde en tijdloze muziek, hilarische sketches, sensuele dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Hij loopt van vrijdag 14 juli tot en met maandag 4 september 2017 in Blankenberge. De affiche wordt vervolledigd met een internationale verrassingsact en Jan Van Dyke & Franky Boy. Ambiance en glitter en glamour verzekerd!

Nele Goossens (Chris & Co, Dobus, De Vaginamonologen, …) maakt voor de negende maal haar opwachting als gastvrouw in de revueshow. Peter Thyssen (Samson & Gert, Crimiclowns, Zonen van Van As, …) zal voor de vijfde maal als medegastheer zijn allround talent etaleren. Ook op onze femme fatale Sandrine, Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps Teater, …) en Dimitri Verhoeven (’14-’18, Oliver, …) mogen we gelukkig opnieuw rekenen. De fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys (Thuis, Amika, Droge Voeding Kassa 4, …) kan in Fascination 2017 niet ontbreken. Zij zal voor de achtste keer op rij het spektakel verzorgen.

We geven alvast mee dat de première van de zomershow voorzien is op 14 juli en de show zal doorlopen tot 4 september. Uiteraard komen we hier, op de zomershow nog uitgebreid terug.

Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be
of contacteer je het Witte Paard op 050/41 11 00 of op info@witte-paard.be

Witte paard Blankenberge maakt zich op voor Paas- en Zomershow - affiche Witte paard zomershow 2017