...

Geraardsbergen – Duik mee in de platenkast van Jan De Smet

Geraardsbergen - Duik mee in de platenkast van Jan De Smet - woord jan de smet 02Geraardsbergen – Duik mee in de rijk gevulde platenkast van Jan De Smet!

Op vrijdag 28 april gaat Jan De Smet zijn eigen theatervoorstelling ‘Gedeelde Smart’ vooraf in een olijke kijk op zijn platenkast. En iedereen mag meegenieten van zijn bij wijlen hilarische platen, want zo heeft hij er namelijk heel wat, ziet u.

Sinds hij in de jaren ’70 startte met zijn zoektocht naar alle interessante uitwassen van de populaire muziek, mag hij zich anno 2016 eigenaar noemen van een paar ton vinyl met het meest hilarische en merkwaardige klankmateriaal van de afgelopen 80 jaar. Het begon allemaal met een liedje van Spike Jones – (de grootste muzikale zot aller tijden) en is sindsdien geëvolueerd naar een benijdenswaardige collectie. Laatavond radioluisteraars kennen dit fenomeen sinds een drietal jaren via de typische Jan De Smet invulling van het programma “Closing Time” op VRT Radio 1.

Laat u op vrijdag 28 april in het Koetshuis trakteren op één van de meest hilarische avonden van het jaar en proef meteen van wat u met Gedeelde Smart op vrijdag 9 juni mag verwachten…

Tickets kosten € 10 en kan je reserveren bij CC De Abdij, Abdijstraat 10 in Geraardsbergen, op het nummer 054 43 72 61, via www.de-abdij.be of door te mailen naar ccdeabdij@geraardsbergen.be