...

Erik Van Looy geeft sneak preview voor de Batibouw

Erik Van Looy geeft sneak preview voor de Batibouw - BatibouwErik Van Looy geeft sneak preview voor de Batibouw wedstrijd van Wienerberger

Onder het oog van een rij zoemende camera’s gaf Erik Van Looy vrijdagavond het startschot voor de Batibouw wedstrijd van Wienerberger. Bereidwillig liet hij zich, samen met enkele professionele standbezoekers, regisseren voor een fotoshoot op de speciale constructie die Wienerberger op zijn stand heeft geënsceneerd. Door achteraf de opname te draaien, lijkt het alsof Erik en zijn stand-by’s een halsbrekende zweefvlucht in de wolken maken. “Aan de wedstrijd- en schiftingsvraag waag ik mij niet, dat valt buiten mijn rol als quizmaster”, becommentarieerde Erik Van Looy zijn optreden.

Dat vele Batibouw bezoekers zijn hoogstandje zullen volgen, staat voor Erik Van Looy als een paal boven water. Naast een flinke portie fun valt er dan ook een mooie prijs te rapen. De Slimme Mens die de wedstrijd- en schiftingsvraag correct beantwoordt en zich laat fotograferen op het geïmproviseerde dak, maakt kans dat hij door de jury tot de 20 leukste gefotografeerden wordt uitgeroepen. Wie van die 20 de wedstrijdvraag correct heeft beantwoordt en het dichtst het juiste antwoord op de schiftingsvraag benadert, kan voor 5.000 euro keramische bouwmaterialen van Wienerberger winnen.